SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saldırganı Yakalayan Polis Memurları Ödüllendirildi

0
Güncellendi - 2021-05-29 20:17:18
Saldırganı Yakalayan Polis Memurları Ödüllendirildi
A- A+ PAYLAŞ

İyi Parti Malatya İl Başkanlığı'nın da bulunduğu iş merkezine yönelik saldırıda bulunarak girişteki kapı ve camları tahrip eden saldırganı olaydan 10 dakika sonra yakalayan 2 polis memuru, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren tarafından ödüllendirildi.

23 Mayıs sabaha karşı 03.15 sıralarında Dörtyol Kavaklıbağ Mahallesi Leblebici Sokakta 1. katında İyi Parti İl Başkanlığı, ikinci katında AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Avukat Muhammed Yalçınkaya'nın da ortak olduğu avukatlık bürosu, 4. katında televizyon kanalının yer aldığı iş merkezinin giriş kapısı ile kiracılara ait levhaların yer aldığı yan camlar, eli sopalı bir kişi tarafından kırılmıştı. İyi Parti İl Başkanlığı'na yönelik saldırıda bulunulduğu yolundaki ihbar üzerine polis alarma geçmiş, adının Vahap Ş. olduğu belirlenen, saldırıdan sonra parti aleyhine sözler söyleyen ve olay yerinden yaya olarak uzaklaşan saldırgan, olaydan 10 dakika sonra Adliye civarında polis ekipleri tarafından yakalanmış, mahkemece tutuklanmıştı.

İl Emniyet Müdürü Dağdeviren, saldırganı yakalayan Koruma Şubesi'nde görevli Polis Memurları İlhami Çelik ve Nadir Akarbulut'u, makamına davet etti, duyarlılıklarından ötürü kutladı ve ödüllendirdi.

Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabında da, ödül töreni "23.05.2021 günü bir iş merkezinin giriş katının camlarının kırılması olayının aydınlatılması ve şüphelinin kısa sürede tespiti ve yakalanarak tutuklanmasında özveri ve üstün gayret gösteren personelimiz İl Emniyet Müdürümüz Sn. Ercan DAĞDEVİREN tarafından ödüllendirilmiştir.” açıklamasıyla duyuruldu.

malatyahaber.com- Görüş Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Sn. Ercan Dağeviren Malatya için bir şanstır. Böyle başarılı ve liyakatli bir bürokratın Malatya da olması sevindiricidir. Sayın Dağdeviren ve ekibine başarılar dileriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Öncelikle Sn.Ercan Dağdeviren'i bu duyarliligindan dolayı, ve emeği geçen bütün emniyet mensuplarını, Ben de kutluyorum. Ayrıca Adliyede ki soruşturmasında azmetrirenlerin ortaya çıkarılması çok önemli. Kendi fevri karariyla yapılmış bir saldiri olduğuna kimse inanmamakta. Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla