SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Samsunpor'da Teknik Kadro Görevi Bıraktı

0
Güncellendi - 2016-09-20 00:05:37
Samsunpor'da Teknik Kadro Görevi Bıraktı
A- A+ PAYLAŞ

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, kırmızı-beyazlı takımdaki görevinden istifa etti.

Geçen sezonun ortalarında Ümit Özat’tan boşalan teknik direktörlük koltuğa oturan deneyimli teknik adam Engin Korukır, bu akşam yapılan antrenmanın ardından görevden ayrılmak istediğini yönetim kurulunu beyan etti. Kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayan Samsunspor, Korukır ve teknik heyetine bundan sonraki yaşantısında başarılar diledi.

Samsunspor resmi internet sitesinden yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

“2015-2016 Sezonundan bu yana birlikte olduğumuz Engin Korukır ve ekibi ile bu akşam ‘19.09.2016 akşamı’ Başkan ve Yönetim Kurulumuzla yapılan toplantıda Samsunspor'daki görevlerini bitirmek istediklerini ifade etmişlerdir. Engin Hocamız ve ekibi bugüne kadar Samsunspor için emek harcamışlardır. Verdikleri bu hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür eder bundan sonraki kariyerlerinde kendisi ve ekibine başarılar dileriz.”

Samsun, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız