SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanatçı Selahattin Alpay Annesini Kaybetti

0
Güncellendi - 2021-09-18 18:13:19
Sanatçı Selahattin Alpay Annesini Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Türk Halk Müziği Sanatçılarından Selahattin Alpay’ın annesi 92 yaşındaki Emine Alpay tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Malatya’da düzenlenen cenaze töreninde Alpay’ı dostları yalnız bırakmadı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve birçok vatandaşın katıldığı cenaze töreninde Alpay’ın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Emine Alpay, Malatya Kernek Karagözlüler Cami’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Battalgazi Alibaba mezarlığına defnedildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Malatyadan (2 yıl önce)
    Merhuma Allahtan rahmet, başta Selahattin Alpay olmak üzere ailesine sabır dilerim mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan.44 (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun Alpay ailesine baş sağlılığı diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA PLATFORMU. (2 yıl önce)
    Gerçek has Malatyalıların başı sagolsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekani cennet olsun alpay ailesine bas sagligi diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla