SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanayide Yol Düzenlemesi

0
Güncellendi - 2020-01-22 00:31:30
Sanayide Yol Düzenlemesi
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Sitesinde yol düzenleme çalışmaları yapıyor.  Kent genelinde trafik akışının daha düzenli olabilmesi için faydalı birçok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Sitesi girişinde mini düzenlemeler yapıyor.

Sanayi Sitesi, Yeşiltepe bölgesi, Nakliyatçılar Sitesi, Mahrukatçılar Sitesi, Hal Binası ve Şehir Mezarlığı’nın kent merkezine bağlayan Sanayi Sitesi girişi genişletiliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan çalışmaların devam ettiği Sanayi Sitesine giderek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Geziye Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile Malatya İmalat Demir Tamir Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Cevdet Özyalın’da katıldılar.

Malatya’nın trafik ve ulaşım yükünü rahatlama noktasında kısa, orta ve uzun vadede proje çalışmaları yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Sanayi Sitesi girişimiz yoğun bir bölgeydi. Burada uzun araç kuyrukları oluyordu. Sitemizin giriş-çıkışını genişleterek oluşan yoğunluğu azaltacağız. Bir dizi dokunuşlarda bulunuyoruz. Şu anda çalışmalar devam ediyor. Kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız. Yol ve ulaşım noktasındaki projelerimiz Malatya’ya nefes aldırdığı gibi, sağlıklı imar gelişimine de katkı sağlayacak. Alternatif bağlantı yol çalışmalarımızdan olan Barguzu - Altın Kayısı Bulvarını tamamladık. Sivas yoluna bağlanan alternatif yolumuzun 1 kilometrelik bölümünü hizmete açtık. Proje aşamasında olan yol çalışmalarını da yakın zamanda sahaya entegrasyonunu sağlayacağız” dedi.

Sanayi Sitesi’nin giriş-çıkışının araç yoğunluğu bakımında Malatya’nın en yoğun bölgelerinden biri olduğunu belirten, Malatya İmalat Demir Tamir Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Cevdet Özyalın, “Sanayi Sitesinin giriş-çıkışında bu düzenlemenin yapılması gerekiyordu. İnsanlar buraya geldiğinde uzun bir süre bekliyordu. Genişletilip, düzenlenmesine en çok bölge esnafı seviniyor. Düzenleme sonrası burada trafik daha düzenli olacak. Bekleme dakikaları azalacak. Çalışmaların hayata geçmesinde emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Malatyahmet (4 yıl önce)
    Ne projesi ya klasik ilce bld icraatleri bu vizyon yok ön görü yok tırt. 3 sene sonra ortaya bi proje atacak oylar cepte akpli secmen sagolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (4 yıl önce)
    Hangi metro hattı bu???
    0
    0
    Yanıtla
  • Emirza (4 yıl önce)
    Yüzakı caddesi Bostanbaşına ne zaman bağlanacak.resmen U çiziyoruz 600 metrelik yol için 2 kilometre yol gidiyoruz ne zaman yapılacak böyüük şeherr
    0
    0
    Yanıtla
  • Şemseddin (4 yıl önce)Emirza isimli kullanıcı yorumuna
    Bekle yılbasında yapılır yeni ekip kurulsun bi
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (4 yıl önce)
    Editörcüm ama sende herşeye müdahele ediyosun,sonrada yorum yapma şevkimizi kırıyorsunnnn
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (4 yıl önce)
    EDİTÖR: Küçük harf lütfen!
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    amma bir refüj söktüler görki göresin. hele bir asfalt çekişleri var idi sanırsın tüp geçit yapılıyı.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    ya arkadaş bu da işmi.. projemii yaa. altı üstü. 500.metre. yere asvalt döküldü. bunuda bld. bşk. selahattin gürkan denetliyor. memleket için projeee projeeee.. bu proje değil. adam gibi şu memlekete hizmet edinn.. malatyada kaçan kaçanaaa..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalılar (4 yıl önce)
    Ortadaki refüjü kaldırınca olay çözüldü sanıyorlar. Bir 10 sene de böyle gider. Alternatif yol açalım şu lanet park sorununa bi çare bulalım diyen yok. Ancak aspirin tedavisi uyguluyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklısın . Başkanın proje diye bir derdi yokki.Günü kurtarmanın peşinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram (4 yıl önce)
    Yolu genişlettiniz trafik açıldı ama yukardaki tıkanma ne olacak Sıtmapınarında yoğunluk ne olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Beceriksiz (4 yıl önce)
    sanayi sitesi taşınsın
    0
    0
    Yanıtla