SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sanki Malatya'nın Önü Kesilmek İsteniyor"

0
Güncellendi - 2019-11-04 17:14:17
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Kasımpaşa ile oynadıkları karşılaşmada hakemin ciddi ve bariz hatalarının olduğunu söyledi.

TRTSpor'a konuşan Gevrek, Kasımpaşa maçı sonrası istenmeyen olayların yaşandığını ifade ederek, "Bende çocukları (futbolcuları) tebrik etmek için soyunma odasına gitmiştim. Orada bir kargaşa vardı. Futbolun içerisinde, futbolcular arasında tartışma olabilir. Sahanın içerisinde olur, bunlar normal şeyler. Bunların sahanın içerisinde kalması lazım ama soyunma odasına kadar taşınması bizi çok üzdü. Oradaki bir oyuncunun gelip de Yeni Malatyaspor'un soyunma odasını basması bizi çok derinden üzdü. Bir futbolcunun yapmaması gereken bir olay. Biz onu korumaya çalıştık. Biz, ona bir şey olmasın diye onu orada koruduk, dışarıya çıkarttık" dedi.

Gevrek, yaşanan olay esnasında soyunma odasında olduğunu belirterek, "Veysel Sarı bir anda gelince, 'özür dilemeye mi geldi' diye geldi, anlamadık. Ne olduğunu da anlamadık. O arada ben görmedim ama Jahovic'e saldırmış. İster istemez böyle bir kargaşa oldu. Biz onu sakinleştirmeye ve korumaya çalıştık. Bir şey olmasını istemedik ve koruyarak, çıkarttık. Sonuçta bir hata yaptı geldi ama direkt müdahale ederek, dışarı çıkmasını sağladık" şeklinde konuştu.

Gevrek, maçta yaşananlarla ilgili ise şunları söyledi:

"Futbolda maç kazanıp, kaybedebilirsiniz. Biz bugün lider olabilirdik. Kazanırsın, kaybedersin, berabere kalabilirsin bunlar futbol içinde olabilir. Ama hakeme bir pozisyon için söylemiyorum, genel olarak baktığınız zaman , kötü niyetli demek istemiyorum ama sanki Malatya'nın önü kesilmek isteniyor. Her anlamda, avantaja bırakacağı yerde bırakmıyor, bırakacağını kesiyor. Hangi pozisyonu söyleyeyim, bir tane pozisyon değil ki. Robin'in atıldığı pozisyon, bakıyorsunuz hakikaten ağır bir kırmızı kart. Hata yapılabilir, hakemlerde hata yapıyor ama genele baktığınız zaman hakemin yaptığı her hareket hataydı. O kadar hata oldu ki biz Kasımpaşa'ya mı, hakeme mi yenildik. 2 puan bıraktık. Hakemin yönetimi bizi ciddi bir şekilde üzdü. Maç içerisinde çok ciddi bariz hatalar oldu. Sergen hoca bugüne kadar sakin duran birisi. Hocayı da kenarda çıldırttılar. Hakem şahsi ve nefsi davrandı. Hakemin şahsi ve nefsi davranmaması, daha profesyonel olması lazım."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Mutlaka federasyon ve yüksek hakem kurulu nezdinde girişimlerde bulunulmalı.Yönetim bu girişimin ısrarlı takipçisi olmalıdır.kasımpaşa ve hakemin yaptığı yanına kalırsa yıllar önce Malatya-Bursaspor maçındaki sahneler tekrar gündeme gelebilir ve işler iyice çığırından çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (4 yıl önce)
    baskan sankı bır spor yorumcusu gıbı konuşmusun sen kulup baskanısın el ultomatom verıyor fenerı trabzonu bır hakem teknık drektore defol dıyemez dedgı zaman haddını bıldıreceksn yoksa daha cok aglarsın adıl gevrek
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Sanki değil başkan sahiden taş koyuldu bu saatden sonrada taş koyacaklar.Herkes çok dikkat etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Seyirci tahrik olmasın. Derebeyleri ve diğer taraftar uyanık olun . Saha kapatma,seyircisiz oynama fırsat kollayacaklar ceza vermek için herkez ayik olsun. Sakın maçlarda tahrige gelip küfür ,sahaya birşey atma olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Sanki değil resmen önüne taş koyuldu bundan sonra hakem hatalari aleyhimize olacak kesin başkan az uyanik ol
    0
    0
    Yanıtla