SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sapık Amansız Takiple Yakalandı

0
Güncellendi - 2017-05-27 03:16:04
Sapık Amansız Takiple Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 13 yaşındaki bir erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen zanlı, jandarma ekiplerinin yaklaşık 2 aylık teknik ve fiziki takibinin ardından düzenlenen operasyonla yakalandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, kırsal alanda çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen ve olaydan sonra kaçan Şahin Ö.'nün (31) yakalanması için Battalgazi İlçe Jandarma Komutanlığı "Suç Araştırma Timi"nce çalışma başlatıldı.

Zanlının hesabında bir miktar para bulunduğunu öğrenen ekipler, Şahin Ö.'nün nerede olduğunu tespit etmek için hesabı takibe aldı.

Para çekilen hesaptaki hareketleri inceleyen ekipler, şüphelinin Antalya'ya gittiğini tespit etti. Parası biten zanlının tekrardan Malatya'ya geldiğini ve sahte kimlikle bir araç kiraladığını öğrenen ekipler, soruşturmayı derinleştirdi.

Şahin Ö.'nün araç kiraladığı şirketle irtibata geçen ve kentteki çok sayıda güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, şüphelinin bir çay ocağında olduğunu belirledi. Düzenlenen operasyonda Şahin Ö., çay ocağında üzerinde sahte kimlikle yakaladı.

Jandarmadaki ifadesinde suçlamayı kabul eden zanlı Şahin Ö., işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Serhat akın (6 yıl önce)
    İdammmm sayın cumhurbaşkanım sayın başbakanım idam !! topu millete atmayın bir an önce çıkarın şu idamı milletin aklıyla alay etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Buyruun burdan yakın .Miilletimiz vatan derdinde bunun derdi belli idam edin arkadaş beslemeyin içerde İDAM İDAM
    0
    0
    Yanıtla
  • oktay kırgız (6 yıl önce)
    son dönemlerde ülkemizde gördüğümüz, duyduğumuz ve haber bültenlerinde izlediğimiz 3. sayfa olaylar artık mide bulandırır hale geldi. Böyle bi şeyi kendi ailesinden birine yapılsa ne tepki verirdi acaba ?? bu adamı yetiştirip büyüten ailesi utansın...
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan yılmaz (6 yıl önce)
    devlet bunları 3 ay besler sonra serbest bırakır çıkınca yine aynı halt bunlar (ÇÖZÜM İDAM)
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan yılmaz (6 yıl önce)
    tek kelimeyle (İDAM) başka çözüm yolu yok devlet 3 ay besler geri serbest bırakır bunları
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (6 yıl önce)
    Cinsel saldırıda bulunan böyle sapıkların idama mahkum edilerek acilen infaz edilmeleri gerek...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • (İDAM) Diye boş konuşan insanlara sesleniyorum! Söylemekle yapmak arasında çok fark vardır unutmayın.
    0
    0
    Yanıtla