SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sarıgül Malatya'ya Gelecek

0
Güncellendi - 2021-02-17 04:36:20
Sarıgül Malatya'ya Gelecek
A- A+ PAYLAŞ

Aralık ayında kurulan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Perşembe günü Malatya’ya geliyor.

52 ilde parti teşkilatlanmasını tamamlayan Türkiye Değişim Partisi’nin Perşembe günü Malatya İktidara Hazırlık Merkezi adı altında il başkanlığı açılış törenine katılması beklenen Mustafa Sarıgül’ün Malatya’da bir dizi programa katılacağı bildirildi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Malatyalı Soner Gökçe, Sarıgül’ün Malatya’ya gelişini heyecanla beklediğini söyledi.

“MALATYA’DA DA DEĞİŞİM BAŞLIYOR”

Malatya’da da değişimin başlayacağını belirten Soner Gökçe, “Türkiye’de çok kısa bir zaman diliminde 52 ilde teşkilatlarımızı kurduk. İnce eleyip sık dokuyoruz ama Türkiye’de bu kadar kısa bir süre zarfında teşkilatlanmayı başaran Türkiye Değişim Partisi şunu gösterdi ki; ülkemizin değişime aç olduğunu ve değişimin artık milletimiz için elzem olduğunu göstermiştir” dedi.

Malatya’nın da değişime aç olduğunu belirten Gökçe, sözlerine şu şekilde devam etti:

“DEĞİŞİMİN NASIL OLACAĞINI BİLİYORUZ”

“Hem Malatya’da hem de Türkiye’de değişime ihtiyaç olduğu ortadadır. Ekonomide değişime ihtiyaç var. Milletimiz çok zor durumlardan geçiyor. Esnafımıza bakış ile ilgili mutlaka köklü bir değişim gerekmektedir. İşsizlerin tek umudu aslında değişimdir. Tarım politikaların bir an önce değişime ihtiyacı var. Kayısı cenneti Malatyalı çiftçilerimizin değişime ihtiyacı var. Her alanda değişimin nasıl olacağını, kalem kalem biliyoruz”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Soner Gökçe, Sayın Sarıgül’ün açılış programı için Perşembe günü saat 11.00’da Malatya’da olacağını ve tüm Malatyalıları programa davet ettiğini söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız