SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satrançta İki Anlamlı Turnuva

0
Güncellendi - 2019-10-21 04:09:30
Satrançta İki Anlamlı Turnuva
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Satranç İl Temsilciliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ‘Cumhuriyet Kupası’ satranç turnuvası, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla da ‘Atatürk’ü Anma’ satranç turnuvasını düzenleyecek.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Satranç Malatya İl Temsilciliği art arda iki anlamlı satranç turnuvası düzenleyecek. Satranç İl Temsilciliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ‘Cumhuriyet Kupası’ satranç turnuvası, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla da ‘’Atatürk’ü Anma’ satranç turnuvasını düzenleyecek.

Her iki satranç turnuvasıyla ilgili yönerge, www.malatya.tsf.org.tr sitesinde yayınlandı. Buna göre, ‘Cumhuriyet Kupası’ satranç turnuvası, 26-27 Ekim tarihlerinde Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. 26 Ekim’de 09.00’da kayıt kontrolünün ardından başlayacak olan turnuvada, saat 10.00’da birinci tur maçları oynanacak. Turnuva 27 Ekim’de oynanacak olan müsabakalar ile sona erecek. Sporcular, site üzerinden turnuvaya kayıt olabilecek. Üç kategoride oynanacak olan turnuvaya, TSF lisansına sahip 2019-2020 yılı vizesi yapılmış, 2013 ve öncesinde doğan sporcuların katılabileceği belirtildi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla gerçekleştirilecek olan ‘Atatürk’ü Anma’ satranç turnuvası ise 2-3 Kasım tarihlerinde düzenlenecek. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan turnuvada 10 yaş aldı, 14 yaş altı ve açık kategoride sporcular yarışacak. 2 Kasım’da saat 09.00’da kayıt kontrol ile başlayacak olan turnuvada ilk maçlar saat 10.00’da oynanacak. Turnuva, 3 Kasım’da oynanacak olan müsabakalarla sona erecek.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız