SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Savaşçı Özelliğim Var, Herkese Göstereceğim"

0
Güncellendi - 2020-08-27 01:47:14
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Arjantinli merkez orta saha oyuncusu Fernando Zuqui, Yeni Malatyaspor’a büyük bir hırsla geldiğini ifade ederek, orta alanda bütün yeteneklerini sergileyip, takıma faydalı olmak istediğini söyledi.

Club Estudiantes de La Plata kulübünden kiralık olarak kadroya dahil olan Zuqui, Yeni Malatyaspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirtti.

Arjantinli orta saha, Yeni Malatyaspor’a çok büyük bir hırs ve azimle geldiğini ifade ederek, “Benim için her maç çok önemli olacak. Orta sahada bütün yeteneklerimi sergileyeceğim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Savaşçı bir özelliğim var, onu da herkese göstereceğim” dedi.

Uzun zamandır Türkiye Ligi’ni izlediğini dile getiren Zuqui, Süper Lig’in keyifli bir lig olduğunu kaydederek, Türkiye’ye geldiği için mutlu olduğunu belirtti.

Fernando Zuqui, sarı siyahlı takımdaki hedeflerine ilişkin şunları söyledi:

“Orta sahada hem hücumda hem defansta elimden gelenin en iyisini yapacağım. Yeni Malatyaspor için savaşacağım. Ayrıca, burada kendimi çok iyi hissediyorum. Büyük bir ailenin içerisine geldim. Burada iyi işler yapmak için sabırsızlanıyorum. Bu sezon takım olarak iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Şuanda hissettiklerim ve istediklerim bu.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ŞERİF CAN (3 yıl önce)
    Sayın Başkan Adil Gevrek Fenerbahçe spor klubüne ne kadar yakın olduğunuz tescillidir bu yakınlığı kullanarak FREY ve MURAT SAĞLAM’ı transfer edin..Bizde çok iş yaparlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Takımda yeterince budama yapıp temizleyemedik.Umut bulut,yiğithan ve chabek mutlaka gönderilmeli.yoksa böyle genç ve başarılı hırslı oyuncuların önünü keserler.bizede tribünde saç baş yoldururlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Chalili de ilk geldiğinde bu tür sözler sarf etmişti. İnşaallah öyle çıkmaz da Malatya'ya faydalı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Şimdiye ķadar açıklanan transferler olumlu umut verici ama stoper daha belli değil.En önemlisi stoper kaleci ve iki kanat oyuncuları.Onlarda imkanlar nisbetinde olursa tadından yenmez.Haydi Malatyam kıskananlar çatlasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (3 yıl önce)
    Umudumuz var YMS iýi bir kadro kurdu.Siz oyuncular dediğinizi yaparsanız halkımız sizleri omuzunda taşır
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    E maşallah içimizi farahlatin
    0
    0
    Yanıtla