SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Savcı İtiraz Etti, Tutuklandılar

0
Güncellendi - 2021-07-20 14:26:29
Savcı İtiraz Etti, Tutuklandılar
A- A+ PAYLAŞ

Bir kişinin kaçırılarak dövülmesi, silahla yaralanması ve zorla senet imzalatılması olayı ile ilgili olarak yakalandıktan sonra sevk edildikleri mahkemece serbest bırakılan 2 şüphelinin, Cumhuriyet Savcısı'nın itirazı sonucu tutuklandıkları bildirildi.

SERBEST BIRAKILMIŞLARDI..

İl Emniyet Müdürlüğü, K.B. adlı şahsın mağduru olduğu olay ve ilk adli sonucuyla ilgili olarak 4 gün önce şu açıklamayı yapmıştı:

“14.07.2021 günü K. B. isimli şahsın ateşli silahla sol bacağından yaralı ve darp edilmiş olarak Hastaneye intikal ettiği bilgisi üzerine, müşteki ile yapılan görüşmede önceden tanıdığı H. A., H. G. ve M. U. isimli şahısların kendisini zorla araca bindirdiğini ve Şire Pazarında bir depoya götürerek darp edildiğini, H.A.’nın tabanca ile sol bacağına ateş ederek yaraladığını, 4 adet senet imzalattıklarını beyan etmesi üzerine şahıslar yakalanmış, olayla ilgili 1 tabanca, 1 av tüfeği, 19 av tüfeği fişeği, 6 adet tabanca fişeği ve 4 adet ahşap sopa ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan H. A. isimli şahıs Adli Kontrol şartıyla serbest bırakılmış, H. G. isimli şahsa Yurt Dışı Çıkış Yasağı kararı verilmiştir.”

SAVCI İTİRAZ ETTİ, TUTUKLANDILAR..

Olayın iki şüphelisi H.A. ve H.G.'nin serbest bırakılmasına Cumhuriyet Bavcısı'nın itiraz ettiği ve yeniden yakalanan iki şahsın tutuklandıkları bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili kamuoyuna şu bilgiyi verdi:

"14.07.2021 günü meydana gelen Ateşli Silahla Kasten Yaralama-Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma olayının iki şüphelisi adli kontrol şartıyla serbest kalmış iken C. Savcısının itirazı ile adli makamlara tekrar sevk edilmiş ve her iki şüpheli tutuklanmışlardır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • öğrenci (2 yıl önce)
    büyük temizlik şart. uyuşturucu ve silah kaçakçılığı önlenmeli. millet raydan çıktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Gelde adelete guven hakim sebes birakiyor savcu tutuklatiyor isde suc oranlari boyle cogaliyor savcunun karari adeletli
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (2 yıl önce)
    böyle adalet, hukuk mu olur? hadi herşeyi geçtik onları serbest bırakan hakimin bir yakınına yapılsaydı bunlar acaba aynı hakim ne yapardı. bizim hukuk kanunları sil baştan yazılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yurt dışına çıkış yasağı getirilerek,zaten ABD,de bunları bekliyordu.Ateşli silahla yaralama,darp, hürriyetden alıkoyma,tehtit ile senet imzalatma var ama beyler ifade verip çıkıyor.Bu ülkede adalet diye birşeyden kimse bahsetmesin. bu saydıklarımdan sadece birini başka ülkede yapsan ölene kadar gün yüzü göremezsin ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (2 yıl önce)
    Yani bu olayda tutuklama olmadıysa hangisinde olacak.
    0
    0
    Yanıtla