SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şebeke Yenilemesine Başlandı"

0
Güncellendi - 2018-12-25 00:34:52
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Su ve Kanalizasyon İşleri (MASKİ) Genel Müdürü Ertan Mumcu, Yazıhan’ı ziyaret ederek, Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ile birlikte ilçe merkezinde başlanılan içmesuyu şebeke hattı yenileme çalışmalarını inceledi.

Çalışmalarından dolayı MASKİ’ye teşekkür ederek sözlerine başlayan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, “Yazıhan merkezde Karayollarına ait 2 bin 600 metrelik bir taşıma yolumuz var. Bu yolun sadece bin 500 metrelik ana taşıyıcı aksında MASKİ’nin şebeke yenilemesi yapması gerektiğini biz genel müdürümüze ilettik. Sağ olsunlar hava şartları uygun olmamasına rağmen, gayretleriyle şunda bin 300 metrelik ana şebekeyi değiştirme çalışmasına başladılar. Çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Ben bu vesileyle MASKİ Genel Mürümüz Ertan Mumcu’ya ve personele teşekkür ediyorum” dedi.

Yazıhan’da başlayan şebeke yenileme çalışmasını yerinde incelemek için ziyarette bulunduklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “MASKİ Genel Müdürlüğümüz Yazıhan merkezindeki ana arterde karayollarımızın yapacağı bir çalışma öncesi şebeke yenileme çalışmasına başladı. Bizde bu çalışmaları yerinde inceleyelim istedik. Bu çalışma abone bağlantılarını da kapsayan, yaklaşık bin 500 metre civarında uzunluğu olan önemli bir çalışma. MASKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler Daire Başkanlığımız kendi ekibimiz ve iş gücümüzle bu çalışmayı yürütüyoruz. MASKİ 2017 yılında Yazıhan merkezde kanalizasyon yenilemesiyle ilgili bir çalışmayı bitirmişti. Buranın şebeke hattı daha önce PVC boruydu. Şimdi polietilen boruyla daha sağlıklı, daha uzun ömürlü bir çalışma gerçekleştireceğiz. Sağ olsunlar Nevzat başkanım da bize her türlü desteği veriyor. İnşallah çalışma bittiğinde Yazıhan merkezimiz yeni yolu, altyapısı ve kaldırımıyla daha şık ve daha nezih bir ilçe görünümüne kavuşur. Ben de Nevzat başkanıma Yazıhan’a yapacağı katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız