SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehidin Adı Diş Hastanesinde Yaşatılacak

0
Güncellendi - 2021-01-24 18:37:21
Şehidin Adı Diş Hastanesinde Yaşatılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Aydın Baruş, Şehit Mehmet Kılınç'ın adının verildiği Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini şehidin anne ve babasıyla ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 2016 yılında Mardin'de şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç'ın adının verildiği Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesindeki incelemeye Vali Baruş, şehidin babası Tayyar Kılınç ve annesi Nazife Kılınç, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli ve Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi Başkanı Gazi Mustafa Gözükara katıldı.

Şehit oğlunun isminin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine verilmesinden dolayı hem gururlu, hem de hüzünlü olduğunu belirten baba Tayyar Kılınç, emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Baruş, bu vatan için canlarını seve seve feda eden şehitler için bu yapılanların çok az olduğunu, ailelerin acılarını paylaştığını, şehit ve gazi ailelerinin her daim yanlarında olacağını belirtti.

Daha sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçen Vali Baruş ve beraberindekiler, giriş bölümünde bulunan Şehit ve Gazi Destek Biriminde incelemelerde bulundu.

Şehitlerin ailelerine, gazilere ve ailelerine hizmet veren birimin daha aktif ve göz önünde bulunması talimatını veren Vali Baruş, "Şehit ve gazilerimize ve onların ailelerine yardımcı olmak, onların sıkıntılarında yanlarında olmak bizim için çok önemli bir sorumluluktur." ifadesini kullandı.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Güler yüzlü güzel insan içi dışı bir olan Mehmedimiz bir 8 Mayıs pazar günüydü hem de anneler gününde, bir anneye verilecek en zor haberdi. Güzel kardeşim şehadet olalı 5 yıl geçti.Seni unutmadık unutmayacağız. Senin ve bu vatan uğruna şehit olanların Rabbim mekanlarınızı cennet eylesin
    0
    0
    Yanıtla