SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şehir ve Takım Olarak Güvendiğim Yere Geldim"

0
Güncellendi - 2020-09-11 03:53:04
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un yeni transferi Adem Büyük, ortak paydalarının Yeni Malatyaspor olduğunu ifade ederek, daha önce yaşadıkları başarıları tekrar yakalamanın kendilerinin görevi olduğunu söyledi.

Futbolcu tanıtım töreninde konuşan tecrübeli futbolcu, Yeni Malatyaspor’a tekrar geldiği için mutlu olduğunu ifade etti.

Büyük, Yeni Malatyaspor’a çok isteyerek geldiğini ifade ederek, “Başkanımız biliyor, yakın çevremde çok iyi bilir. Kontratım devam etmesine rağmen buraya geldim. Tabii ayrılık süreci çok kolay olmuyor ama sevdiğim, bildiğim ve hem takım hem de şehir olarak güvendiğim bir yere geldim” diye konuştu.

Büyük, bir taraftarın ‘Bu sezon 44 numaralı formayı giyecek mi?’ sorusuna ise “Tabii ki böyle bir sorumluluğu almak isterim ama o numara şuanda burada sevdiğim bir kardeşimde. Onu da kırmamak adına, sizi de üzmek istemiyorum ama 44 numara kardeşim Murat Akça’da olduğu için bu talebinizi üzülerek reddetmek zorundayım çünkü takımımızın oyuncusu, daha önce burada da forma giymiş, sevilen bir arkadaşımız. O yüzden bu konuda beni affetmenizi rica ediyorum. Ne siz üzülün ne de biz üzülelim, sadece bizi desteklemeye devam edin. Geçmişte yaşanmış bazı sıkıntılar olmuş olabilir ama bu sıkıntıları tekrar yaşamamak adına taraftar, yönetim, futbolcular, her zaman yaptığımız gibi birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor” cevabını verdi.

Yeni Malatyaspor’da daha önce iki sene forma giydiğini anımsatan Büyük, “Bu zaman zarfında her zaman ağabey kardeş olduk. Yeri geldi kavga ettik, yeri geldi tartıştık ama sahaya çıktığımız zaman hepimiz kardeşiz. Saha dışında bir problem yaşamıyorsak, hiçbir problem yoktur. Sahada olan sahada kalmalıdır. Oynadığım takımlarda genel prensibim hep bu olmuştur. Evet, kinse kimseyi sevmek zorunda değil ama herkes için bir ortak payda da buluşacaksak saygı duymak zorundayız. Ben bunu herkesten rica ediyorum. Biz elimizden geleni yapacağız. Savaşımızı, kavgamızı devam ettireceğiz. Geçen seneki oluşan kötü tablodan dolayı sizler kadar bende üzüldüm. Bu sıkıntıları tekrar yaşamamak adına futbolcu kardeşlerim ve ağabeylerimden tek ricamız savaşmak, mücadele etmek olacak” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • mehmet (3 yıl önce)
    murat akça bu takımda ilk 11 oynarsa geçen seneden daha beter olur takım murat akça gibi bir futbolcunun yeri 3. lig
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    H O Ş G E L D İ N Adem Büyük
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    44 numaralı formayı gerçektende hak ediyor Murat kardeşim. Her topçuya nasip olmaz, Murat’ın da layıkıyla üzerinde taşıyacağına inancım tam. Şimdiden başarılı bir sezon diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Malatyasporumuza BÜYÜK ağabeyimiz geldi.Hayırlı olur inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezgin (3 yıl önce)
    Top tekniği yüksek ,canı istediginde ortalığı yakacak bir futbolcu ..Hoşgeldin
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (3 yıl önce)
    44 numara murat akça ha;)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (3 yıl önce)
    Hoş geldin büyük kaptan
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Hoşgeldin kaptan . O kadar emeğine rağmen gs maçında sana küfreden tribünlere baktığın atışı unutamıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Hatırlatmak gereklimiydi?
    0
    0
    Yanıtla