SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehiriçine Yönlendirme Levhaları

0
Güncellendi - 2017-07-24 16:48:24
Şehiriçine Yönlendirme Levhaları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulaşım Master Planı doğrultusunda yeni uygulamalar bir bir hayata geçiriliyor.

Akıllı kavşak uygulaması, yönlendirme levhaları, trafik uyarı levhalarının yansıra şehir merkezinde trafik yoğunluğunu rahatlatmak, tarihi ve turistik yerler ile kamu binalarına ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından, kavşak içlerine yönlendirme levhalarının montajına da başlandı.

Özellikle ilimize dışarıdan gelen vatandaşların gitmek istedikleri noktalara daha hızlı ve güvenli bir şekilde şehir trafiğine girmeden ulaşmalarını sağlamak amacıyla başlatılan uygulama kapsamında ilk etapta İnönü Caddesi üzerinde bulunan 17 noktaya teleskopik direkli yüksek performanslı prizmatik (Gece görünürlükleri yüksek parlaklıkta) reflektörlü alüminyum bilgilendirme yön levhaları dikildi.

2018 yılı sonuna kadar 278 noktaya daha toplamda 1078 teleskopik direkli levhaların dikilmesi hedeflenirken, projenin toplam maliyetinin 1 milyon liranın üzerinde olduğu bildirildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatya lı (6 yıl önce)
    Şehrimize gelen bir misafiri kernek parkının ordan bırakın inanınki çevre yoluna çıkamaz bu kadar karmaşık bir trafiğimiz var
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    kernek levhasını kaldırsınlar gidenler su ve yeşillik arıyor, buldukları beton yığını ve ucube bir yel değirmeni. bırakın hayallerindeki ve türkülerde duydukları gibi kalsın. hayal kırıklığı yaşamasınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Yıkılıp yok edilen kernek şelalesi için yön levhası koymak resmen dalga geçmek değil mi
    0
    0
    Yanıtla