SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Babası İstedi, Asfalt Geldi

0
Güncellendi - 2020-11-11 02:49:54
Şehit Babası İstedi, Asfalt Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Medya üzerinden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a seslenerek, evinin önündeki çamur yolun yapılmasını isteyen şehit babası engelli Abdurrahman Akarsu’nun talebi jet hızıyla karşılandı. Paylaşımdan 2 gün sonra şehit babası Abdurrahman Akarsu’nun Tecde’deki toprak yolu, Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Asfalt Dairesi ekiplerince asfaltlandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sosyal Medya üzerinden kendisine iletilen sorunlarla da yakından ilgilenerek vatandaşların taleplerine cevap veriyor. Sosyal medya üzerinden Başkan Gürkan’a iletilen Tecde Mahallesi Gümüşsuyu Sokak’ta oturan şehit babası engelli Abdurrahman Akarsu, evinin önüyle ana cadde arasındaki ara yolun asfaltlanmasını talep etti. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüde Akarsu’nun çamurlu yolda tekerlekli sandalyeyle ilerlemeye çalıştığı görülmüş, vatandaşlar tarafından sorunun acilen çözülmesi istenmişti. Sosyal Medya üzerinden gelen talebe duyarsız kalamayan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu haberin üzerinden 48 saat geçmeden şehit babasının sorununu çözdü. Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Daire Başkanlığı ekiplerine talimat veren Gürkan, Tecde Mahallesi Gümüşsuyu Sokak’ta ev yolunun belli bir kısmının asfaltsız olmasından dolayı sıkıntılar yaşayan şehit babası Abdurrahman Akarsu’nun yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırdı.

Asfalt ekipleri ara sokağa sıcak asfalt sererek, kışın çamurlu, yazın tozlu olan yolu modern bir hale getirdi. Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür eden Şehit Babası Abdurrahman Akarsu, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Yolumuz yapıldı. Allah ne muradı varsa versin. Beni kurtardınız, İİnşallah Allah da sizi kurtarır. Başkanımız sağ olsun Allah çocuklarını kendisine bağışlasın” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Erkan (3 yıl önce)
    Yani ne desek iyi olmuş ,olmasına da. yol yapılması için aileden birinin şehit vermemiz gerekmiyor bu zaten devletin gorevi bir başkan olarak o yolun asfalt olmadiğini bilmeniz lazim yada başka bir deyişle istenince 2 günde yol da asfaltlanıyormuş.malatya da daha bunun gibi yuzlerce yer var sayin başkan artik bu çağda toprak yolmu kaldi halledin lutfen bizden kestiklerinizi bize harcamanız lütüf değil görev...şehidimizin ruhu şad olsun anne ye ve babaya ALLAH sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • turgay derebeyi (3 yıl önce)
    belediyenin ve başkanın işi bu boşuna malatyanın halkı oy vermedi hizmet getirsin hizmet etsin malatyayı daha sosyal ve kültürel açıda ileriye götürsün diye oy verdiler kalkıp öve öve bahsetmenin anlamı yok yağcılar
    0
    0
    Yanıtla