SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Polislerin Mezarlarına Ziyaret

0
Güncellendi - 2021-04-10 04:27:16
Şehit Polislerin Mezarlarına Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde Polis Haftası dolayısı ile şehit aileleri ile birlikte şehit olan polislerin kabirlerini ziyarette, Kuran-ı Kerim okuyarak dua ettiler.

Malatya Şehir Mezarlığı içerisinde bulunan Şehitlik’te düzenlenen programa Şehit Aileleri, Malatya Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, Malatya Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcısı ve aynı zamanda Gazi Turgut Koç, Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği gönüllü üyesi Emrah Türk katıldı.

Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu üyesi görme engelli ve babası şehit olan Yasin Muharravi Kuran-ı Kerim okuyarak, şehitlerimiz için dua etti.

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, “Polis Haftası dolayısı ile vatan için can veren şehit polislerimizi anmak aynı zamanda onlara vefamızı göstermek adına kabirleri başında ziyaret ederek minnettarlığımızı göstermek için buradayız” dedi. Vatan toprakları üzerinde rahatça hareket edebilmemizin onların kahramanlıklarına borçlu olduğumuzu ifade eden Batar, “Şehit polislerimizin aileleri başta olmak üzere emniyet teşkilatımızın polis haftasını kutluyoruz” dedi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcısı Gazi Turgut Koç, Polis Haftası’nda şehit polislerini ve ailelerini unutmadıkları için Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubuna teşekkür ederek, emniyet teşkilatının gününü kutladı.

Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Gönüllü Üyesi Emrah Türk, vatan için canlarını veren şehitlerimizi rahmetle yâd ettiklerini belirterek, “Güvenliğimiz sağlayan ve kendilerine çok şey borçlu olduğumuz emniyet teşkilatımızın Polis Haftasını kutluyoruz” dedi.

Programın sonunda Emrah Türk tarafından şehit ailesine Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız