SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Yakını ve Gazi Derneklerinden Ziyaret

0
Güncellendi - 2021-03-18 00:38:23
Şehit Yakını ve Gazi Derneklerinden Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Şehit Yakını ve Gazi Dernekleri, Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı Yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla Vali Aydın Baruş'u ziyaret etti.

Vali Aydın Baruş; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Halit Ziya Öztürk, Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şubesi Başkanı Muharrem Kıbrız, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı Malatya Şube Başkanı Sıddık Selçuk, Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Molon ve Derneklerin Yönetim Kurulu Üyelerini, 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle makamında kabul etti.

Şehit ve Gazi Dernekleri Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaretin ardından Vali Baruş’a hediye takdim ederek, günün anısına hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • FFM (3 yıl önce)
    Türk milleti şehitlerine gazilerine askeri polisi her zaman göz bebeği olmuşdu ve de olacak Taaaki siyaset gözlüğü taktık takalı ilimi bilimi kültürü insanlığı Unutuk var yok siyaset kìn nefret düşmanlık yayıldı
    0
    0
    Yanıtla