SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şehrimiz İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2021-10-12 19:49:23
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, sadece belirli gün ve zamanlarda değil, her zaman esnafların derdi ile dertlendiklerini ve sevincini paylaştıklarını ifade ederek, “Bizler ülkemizin esnaflarıyla kalkınacağını biliyoruz. Her adımımızı buna göre atıyor ve esnaflarımızın yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır beraberinde Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP İl Başkan Yardımcısı Rıdvan Budak, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve partililerle birlikte Nasuhi Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.

Esnaflarla fikir alışverişinde bulunan Milletvekili Çakır, fırsat buldukça esnaflarla bir araya gelmeye çalıştıklarını söyledi.

Esnafların kendileri için de ülke için de önemli olduğunun altını çizen Çakır, “Esnafın güçlü olması ülkenin güçlü olması demek. Esnafımızın dirliği, huzuru, refahı, mutluluğuna bugüne kadar büyük önem verdik bundan sonra da önem vereceğiz. Biz sadece belirli gün ve zamanlarda değil, her zaman esnafımızın derdi ile dertleniyoruz, sevincini de paylaşıyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu ziyaretlerle esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleme imkanı buluyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve önerileri yön pusulamızın oluşmasına katkı sağlıyor. Bizler ülkemizin esnaflarıyla kalkınacağını biliyoruz. Her adımımızı buna göre atıyor ve esnaflarımızı destekliyoruz. AK Parti olarak bugüne kadar kentimizdeki esnaflarımızın beklentilerine dönük adımlar attık, atmaya da devam edeceğiz. Gerek 24 Ocak depremi sürecinde gerekse de pandemi döneminde her zaman esnafımızın yanında olmanın gayreti içerisinde olduk. Bu süreçlerde hibe ve kira destekleri, faizsiz krediler ve kredi yapılandırmaları ile esnafımıza katkı sağlamaya çalıştık. Bizler milletimizin ve esnafımızın hizmetkarıyız. Esnafımızla birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Çakır, özellikle küçük esnafı yakından ilgilendiren ve yaklaşık 860 bin esnafın kazançlarının gelir vergisinden muaf olmasını düzenleyen Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin bu hafta mecliste görüşüleceğini ifade ederek bu düzenlemenin küçük esnaflar için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Çakır, “Bu hafta mecliste önemli bir düzenlemeyi görüşeceğiz. Mükelleflerin vergiye uyumlarını gözeten, vergi güvenliğini artıran, sosyal adaleti ve rekabet ortamını güçlendiren, yatırımları teşvik edip ihtilafları sonlandıran ve vergi uygulamalarında öngörülebilirliği sağlayan değişikliklerin hayata geçirilmesi için çeşitli vergi kanunlarında değişiklikler yapılmasını içeren Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi Meclis Başkanlığına sunulmuştu, bu hafta mesaiye başlayacak Meclis mesaimizde en önemli gündem maddesi bu teklif olacak. Bu düzenlemeyle, "küçük esnaf" olarak ifade edilen, 860 bin civarındaki mükellef grubunun kazançları gelir vergisinden muaf olacak. Küçük esnalarımız için bu gerçekten çok önemli. İnşallah bu düzenleme esnaflarımız ve vatandaşlarımız için hayırlı olur” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • torpil istemem (2 yıl önce)
    çıraklık döneminde en fazla çalıştınız ...ustalık döneminde yattınız.....
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram akgeyik (2 yıl önce)
    körler ile sağırlar biribirini ağırlar yedikleri önünde yemedikleri yandaşlarda
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım Ünsal (2 yıl önce)
    Çalışmaya devam edebilmek için öncelikle çalışmaya başlamış olmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Çok çalışıyorsunuz bu halk sizi dinlendirecek üzülmeyin kendinizi de fazla yormayın
    0
    0
    Yanıtla
  • kapAK (2 yıl önce)
    Sayın vekilim hayrına şu İngiltere ve Almanya yada bir el at. Asrın lideri akaryakıt bulamadıklarını ve gıda kuyruğunu girdiklerini söylüyor. En son Temmuzda ekonomimiz atağa kalkacaktı. Bırak atağı rekor üzerine rekor kırıyor. Aşk olsun size. Olan var olmayan var. Nazara bile iyi değil. Şu göçmenler ile gelen bereketten sizde faydalanın. Hep bize olmuyor ama. Alın evinize üç beş göçmen size de bereket gelsin. Bu satırları yazarken Merkel aradı. Alman ekonomisi çok kötü. Emekli olduk ama sürünüyoruz. Ek iş yapmak için sizin ülkenize geleyim dedi. Tüik gibi bir kurum bizde olsa sizi kıskanmak zorunda olmazdık dedi. Çatlamayın ama bizi kıskanmaya devam edin dedim sayın vekilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • ONAT KILIÇ (2 yıl önce)
    Sayın Millet Vekillerimiz ile Gurur Duyuyoruz. Çalışmak isteyene iş mi yok ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Başaran (2 yıl önce)
    Sayın çakır isin gücün boy boy foto veriyorsun milet bu pahalılıkta can çekişiyor siz ise bol bol atıyorsun sayın çakır bakalım bu dönemde vekil olabilecenmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (2 yıl önce)
    Sayfada reklam olayını fazlasıyla abarttın Malatyahaber , tadını kaçırdın artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Samed (2 yıl önce)
    Yalanı ne zaman bırakacaksınız ağzınıza yuva yapmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Malatya esnaflardan oluşuyor kiltepe Taştepe hele gidinde garibanın halini sorun vekil bek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bynedim (2 yıl önce)
    Vatandaşın lehine mi kendi lehinizemi çalışıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (2 yıl önce)
    İşiniz yok mu kardeşim.Mesela belediye başkanlığı yapmak hizmet üretmek gibi.Esnaf gezisi seçimden önce yapılır.Seçim biter iş başlar.Ama paşam olayı yanlış anlamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Anca gider birbirinin kopyası fotoğraflar çekin ve hergün farklı kelimelerle aynı masalı anlatın. Uçuyoruz çok zenginiz bize her yer paris, nere gitsek hizmet sınırsız vs vs birçok şey diyorsunuz ve vallahi doğru diyorsunuz yemininiz yerindedir ama bizim öyle değil işte, sadece sizin için öyle.... eminim bu ülkede de millet ekmek bulamıyorsa pasta yesin diyen bir kesmin çocukları vardır. Pasta demesede benzer bişey demiştir..
    0
    0
    Yanıtla