SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehrin Göbeğinde Garip Bir Olay!

A- A+ PAYLAŞ

ÇARPTI, DURMADI, POLİSİN ÜSTÜNE SÜRDÜ, SONRA.. Eski belediye binasının bulunduğu alanın karşısında park halindeki otomobile çarptıktan sonra polisin ihtarına uymayarak kaçan otomobili PTT önünde terk eden 2 kişi kayıplara karıştı.

Olay, saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Atatürk (Kışla) Caddesi'nden İnönü Caddesi'ne doğru gitmekte olan ve sürücüyle birlikte iki kişinin bulunduğu 44 ABS 165 plakalı otomobil, eski belediye karşısı Halkbank önünde park halindeki bir otomobile ve direkteki çöp kutusuna çarptı. Ancak kazaya rağmen durmayan otomobili, ışıklarda görevli trafik polisi durdurmak istedi. Polisin üzerine de aracı süren sürücü yola devam etti ve 200 metre ileride Merkez PTT civarı İş Bankası önünde, otomobili park etti. Sürücü ve yanındaki şahıs, otomobilden inerek PTT'nin yanındaki sokaktan kaçtılar.

Çarpma nedeniyle hasar gören otomobil, daha sonra oto parka çekildi.

Polislerin de şikayetçi olduğu otonun sürücüsünün kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Çırmıktılı (2 yıl önce)
    Vefanın olduğu yerde veda olmazmış arkaya yazdırmış. Şimdi bu tür tofaslara binenler şeymi sanıyor acaba bak bak herkes arabama bakıyor beğeniyor mu sanıyor acaba. Bende de Tofaş var fabrikadan çıktığı gibi bomboş biniyorum bi film bile yok. Oda mecburiyetten yokluktan, :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinirli (2 yıl önce)
    Yine özlü sözlü arka yazılı vasıfsız şehir sorunları...
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (2 yıl önce)
    Haber aslini bilmeden boş yorumlar yapmayalim kesinlikle bir memurun ustune surme durumu yoktur kazadan panikleyince arabayi bir kenara birakip kacmis surucu polisin yanindan gecmis kamera kayitlari hepsi var bos yorumda bulunmayalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Olayın failleri tanıdığınız galiba. Onların avukatlığına soyunmuşsunuz da..
    0
    0
    Yanıtla
  • Soforun kardesi benim hayirdir muneccimmisin olayi bilmeden yorum yapiyorsun olay dosyasi incelenmistir bu haberle alakasi olmadigi kanitlidir bu haber icinde zaten islemler baslatilmistir milletin agzi cuval deilki buzelim ne dediginizi karsi tarafi neyle sucladiginizi bi dusunun kamera kayıtlari mevcuttur cok istiyorsan birgun adres verirsin gelir videolarida izletiriz sana EDİTÖR'DEN: Olayla ilgili bilgi notundandır: "..ekiplerin dur ikazına uymayarak, Merkez Postane istikametine kaçmaya başlamış, Merkez Ziraat Bankası ışıklarda görevlilerin üzerine aracı sürerek kaçmaya devam etmiştir... 14.09.2021 günü yapılan çalışmada, araç sürücüsünün T. D., yanında M. G. ve Z. Ç. isimli şahıslar olduğu, aracın babasına ait olduğu, olay günü 2 arkadaşı ile birlikte Alkol aldıklarını ve..." Yani, haber doğrudur. Yüzlerce kişinin gözleri önünde meydana gelen olayın yansıtılışı ile ilgili işlem başlatılmışmış. Habere yorumu gönderen kişi, bir de işlem başlatılmış olduğunu söylüyor, neye işlem başlatılmışsa. Aracın kaza yaptığı, 2 kavşakta durmadığı, polis kayıtlarına göre 'aracı görevlilerin üstüne sürdükleri', sonra içindekilerin aracı bırakıp kaçtıkları... Biz de çok merak etmeye başladık şimdi bu 'başlatılan' işlemi!
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz sadece beklemede kalın
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhittin (2 yıl önce)
    Acikhava timarhane!
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    içi doluydu arabanın ne iki kişisi 3 şerit yapmış kornaya asılmıştı devlete meydan okur gibi... artık karbon salınımından en yüksek MTV bu araçlardan alınmalı ki hepsi hurdaya gitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • iki kişiydi sadece arkası dolu degildi, gözümle şahit oldum
    0
    0
    Yanıtla
  • Nejzat (2 yıl önce)
    Bu kişilere verilecek ceza ney kocaman bir sıfır Malatya'da bir kahraman gibi daha kötüsünü yapacaklar.Cezalar caydırıcı olmalı....
    0
    0
    Yanıtla