SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şeker Hoca'ya Televizyon Programında Anma

0
Güncellendi - 2020-09-30 00:24:36
'Şeker Hoca'ya Televizyon Programında Anma
A- A+ PAYLAŞ

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden ve 'Şeker Hoca'olarak tanınan Celal Tilgen'in cenazesi Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

MTÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi görmekte iken 28 Eylül Pazartesi günü hayatını kaybeden 3 çocuk babası 68 yaşındaki Celal Tilgen'in cenazesi, Salı günü Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra defnedildi. Cenaze törenine Tilgen'in ailesi ve yakınları katıldı.

Malatya'da uzun yıllar Şeker Camii'nde görev yapan, hoş sohbeti, esprili kişiliği ve birleştirici- bütünleştirici, her kesimi kucaklayan vaazlarıyla bilinen Şeker Hoca lakaplı Celal Tilgen emekliydi.

MÜGE ANLI PROGRAMINDA ANMA..

Bu arada, geçmişte birçok kez yaygın televizyon kanallarının sohbet programlarına konuk olan Celal Tilgen'in ölümü, atv'de 'Müge Anlı İle Tatlı Sert' programında da konuşuldu.

Müge Anlı ile programın daimi konukları, daha önce birçok kez ağırladıkları 'Şeker Hoca'nın ölümünden dolayı üzüntülerini dile getirerek, hocayla ilgili anılarını konuştular, ailesi ve yakınları ile Malatya'ya rahmet dilediler.

malatyahaber.com

[embed]https://www.facebook.com/1070655545/posts/10220491677136536/[/embed]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    Allah rahmet Eylesin hocama,hakikaten adı üstünde Şeker gibi Adamdı,Ailesinin başı sağolsun............
    0
    0
    Yanıtla