SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Semt Konaklarında Kurslara Devam

0
Güncellendi - 2021-02-23 01:40:12
Semt Konaklarında Kurslara Devam
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Semt Konakları dikiş, nakış, halı dokuma ve ahşap kurslarına devam ediyor. Pandemi şartlarına ve ortamına uygun bir şekilde uyarlanan kurslara katılımın yoğun olduğu görüldü. Yapılan bu çalışmalarla birlikte çoğunluğu ev hanımı olan kursiyerler el sanatlarını öğrenerek, aile bütçesine de katkı sağlıyor.

“KAYITLARIMIZI BU YIL SINIRLI TUTTUK”

Usta öğretici olarak görev yapan Ülkü Boran, kendilerine sağlanan bu imkânlardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.  Usta öğretici Boran, “7 yıldır Özalper Semt Konağı’nda görev yapmaktayım. Pandemi’den dolayı kayıtlarımızı bu yıl sınırlı tutmak zorunda kaldık ve bu yıl 19 kursiyerimizin kaydını oluşturduk.  Pandemi sürecinden dolayı kursiyerlerimiz dönüşümlü olarak kursalarımıza katılmaktalar. Kursiyerlerimiz kursa katılım amaçları küçük çapta da olsa aile bütçelerine katkıda bulunmak ve aynı zamanda boş zamanlarını da değerlendirmektir.  Bizlere bu ortam ve imkânları sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Halk Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

“AİLE BÜTÇEMİZE KATKIDA BULUNUYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kurslardan memnun olduklarını belirten Özalper Semt Konağı kursiyerlerinden Gül Keklik, “Bizlere bu imkânları sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve Halk Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Ev hanımları olarak böyle kursların olması bizim için büyük bir imkân. Yaptığımız işleri ucuza mal ederek, aile bütçemize de katkıda bulunuyoruz. Özellikle çok ucuz maliyetli şeylerle çok güzel şeyler ortaya çıkarabiliyoruz’’ dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız