SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sergen Yalçın '3 Büyükler'e Kaybetmedi

0
Güncellendi - 2019-12-18 02:32:41
Sergen Yalçın '3 Büyükler'e Kaybetmedi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor.

Ligin 15.haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0’la geçen BtcTurk Yeni Malatyaspor, aldığı galibiyetle adından söz ettiriyor. 

Ligde 2017-2018 ve 2018-2019 sezonunda ortaya koyduğu performansla spor otoritelerinin dikkatini çeken ve takdirini toplayan sarı kırmızılı takım, tarihinde ilk kez bu sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil ederek, ülke puanına katkıda bulundu. Ligde üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, geride kalan iki sezonda ortaya koyduğu başarılı performansı sergilemeye devam ediyor. 

Sezon başında takımın başına geçen teknik direktör Sergen Yalçın, oynattığı futbolla hem takımını zirveye taşıyor hem de takdir topluyor. Tecrübeli teknik adam, ligin ilk yarısında üç büyüklere karşı kaybetmedi. 

Teknik direktör Sergen Yalçın önderliğinde sahasında Galatasaray ile 1-1, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan sarı kırmızılı takım, Beşiktaş’ı ise deplasmanda 2-0’la geçti.

DEPLASMANDA 12 PUAN TOPLADILAR

BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon geride kalan 15 haftalık süreçte deplasmanda 12 puan toplayarak, bu anlamda zirvede yer aldı. 

15 haftalık bölümde 8 deplasman maçına çıkan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmalardan 3’ünü kazandı. 3 karşılaşmada berabere kalan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 2 karşılaşmayı ise kaybetti. Sarı kırmızılılar, 8 deplasman maçında rakip ağları 15 kez havalandırırken, kalesinde ise 11 gol gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Serhat (4 yıl önce)
    deplasman puanı olarak denizlispor 14 puan aldı. Biz ikinciyiz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin (4 yıl önce)
    Yok metoo kardes dusunceli olusu gitme yonunde degil o saatlerde at yarisi vardi onu takip ediyodu ve hatta bir kac defa elini cebinden cikarip oynadigi kpona bakiyodu ondan ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Hoca iyi hos ama son fotograflarda surekli dusunceli gorunuyor ayrica mac sonu aciklamalari da biraz garip geldi..takim iyi gitse de birakip gitmeyi dusunuyor sanirim..uzun sure bir yerde duramiyor zaten..sozlesmesinde de tazminat maddesi bulunmuyor..her an herseyi yapabilir..yonetim simdiden yeni bir hoca aramaya baslasin bence..
    0
    0
    Yanıtla