SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sergen Yalçın 'En Az' 3 Transfer İstiyor

0
Güncellendi - 2019-12-30 20:02:23
Sergen Yalçın 'En Az' 3 Transfer İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de ilk yarıyı 24 puanla sekizinci sırada tamamlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Sergen Yalçın, yönetimden en az 3 oyuncu istediğini söyledi. Yalçın, mutlaka transfer yapılması gerektiğini ifade ederek, yönetime raporunu sunduğunu belirtti.

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında oynadığı 17 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşayarak, 24 puan topladı ve devreye sekizinci sırada girdi. 

İlk yarının sonlarına doğru üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçen sarı kırmızılılar, Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşması sonrası izne ayrıldı. 4 Ocak’ta Antalya’da toplanacak olan takım, 5 Ocak’ta devre arası kamp çalışmalarına start verecek. 

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Tur’unda Demir Grup Sivasspor ile eşleşen ve ilk maçı 14, 15, 16 Ocak tarihlerinden birinde Sivas’ta oynayacak olan sarı kırmızılı takım, tarihin netleşme sürecine kadar hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek. 

Kupa maçının tarihinin netleşmesinin ardından Antalya’dan Sivas’a geçecek olan sarı kırmızılılar, tarihe göre Medipol Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için ya direkt İstanbul’a geçecek ya da Malatya’ya dönecek. 

Yaklaşık 10günlük bir devre arası kamp çalışması yapacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu kapsamda 1 ya da 2 hazırlık karşılaşması oynamayı planlıyor. 

Süper Lig Cemil Usta 2019-2020 sezonu 16, 17, 18 ve 19 Ağustos 2019 tarihlerinde oynanan karşılaşmalarla başlamıştı. 

2019-2020 sezonunda ilk yarı, 29 Aralık’ta oynanacak olan karşılaşmalarla birlikte tamamlanmış olacak. İkinci yarı, 17, 18, 19 ve 20 Ocak 2020 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacak. Süper Lig’de 2019-2020 sezonu 17 Mayıs 2020 tarihinde sona erecek. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ikinci yarının ilk maçını 18.haftada İstanbul deplasmanında Medipol Başakşehir ile oynayacak. 

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Tur’unda Demir Grup Sivasspor ile eşleşen BtcTurk Yeni Malatyaspor, ilk maçı 14, 15, 16, 17 Ocak tarihlerinin birinde deplasmanda, rövanş karşılaşmasını ise 21, 22, 23 Ocak tarihlerinde birinde evinde oynayacak. 

Takımın teknik patronu Sergen Yalçın, devre arasındaki transfer çalışmalarıyla ilgili yayıncı kuruluş beIN Sporst’a açıklamada bulundu.

Transfer yapmaları gerektiğini ifade eden Yalçın, “Bunu yönetimle paylaştık. Mutlaka 3 tane oyuncu almamız lazım. Yüzde yüz bunu da yönetime bildirdim” dedi. 

Yalçın, devre arası mutlaka 3 oyuncu almaları gerektiğine dikkat çekerek, “Daha güçlü bir Malatya için transfer yapmamız lazım. Stoperde zaten eksiğimiz var. Bize mutlaka stoper ve orta saha lazım. Yönetime de raporu verdim. Mutlaka bu oyuncuları almalıyız” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Kamil (4 yıl önce)
    Sayın Başkan, Sergen Hocanın talep ettiği sadece üç oyuncu.Biz taraftarların ve herkesin bildiği, bu takımın en az oynadıkları mevkiilere göre 5 futbolcuya ihtiyacı var.Lütfen eveleyip gevelemeyin bir kerede Hocamızın ve taraftarların talebini dikkate alın.Bakın beğenirsiniz veya beğenmezsiniz.Ligin dibindeki kayseri bile Prosinecki ile anlaştı.Prosinecki bir şart koşarak istediği oyuncuların alınması karşılığı çalışmayı kabul etti.Geçen yıl Rize ligin dibindeydi.Sadece yaptığı 3,4 transferle küme de kaldı.Şimdilik böyle bir sıkıntımız yok ama Takımımızdaki en iyi bir iki oyuncumuz da Allah korusun ciddi sakatlık meydana gelse ,yedeklerimizin hiç bir onların boşluğunu dolduracak kapasitede değiller.Ayrıca bakıldığında,Bizim son 6 haftadaki performansımız da gösteriyor ki bu takım alarm veriyor.İnşallah 2020 yılı hocamızın ve taraftarların beklentilerinin karşılandığı sağlıklı ve mutlu bir yıl olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    İlk yarıyı genel anlamıyla değerlendirdiğimizde bazı bölgelere mutlaka transfer yapılması ve alınan oyuncuların direkt ilk onbir de oynaması lazım. Yani transfer yaptık diye takıma hiçbir katkısı olmayan oyuncular alınmamalı. Zaten hoca belirtmiş stoper mevkiinde ne Mina ne de Mustafa bu takımın ilk onbir oyuncuları değil. İkisinden biri yedek olarak elde tutulabilir. Benim tercihim Mina'dan yana. Ama mutlaka stoper alınmalı. Orta saha bir diğer problemli bölge. En azından acqua kalitesinde bir transfer yapılmalı. Donald geçen seneki formundan çok uzak olmasına rağmen seçenek olarak kalmalı Ahmet, Buğra, Eren ve Mustafa ile yollar ayrılmalı. Zaten Umut'tan sonra Eren'i takımda tutmak kulübe yükten başka birşey değil. Kimse pek dillendirmiyor fakat takımın sağ beke de mutlaka ihtiyacı var. Hem de sol bekten daha önce. Sakıp, yetenekleri sınırlı fakat en azından formasını terleten ve varını yoğunu ortaya koyan iyi niyetli bir oyuncu. Gaziantep maçında ve daha önceki maçlarda ayakta kalan birkaç oyuncudan biriydi. Ama Chabek için aynı şeyleri söylemek zor. Maçlarda resmen kendisini kaybettiriyor ve görünürde hiçbir hata yapmıyor gibi ama ne defansta ne de hücumda hiç ortalarda yok. Oyunun içerisinde kaybolup gidiyor ve kendince herkesi aldatıyor. Geçen senenin uzağında performans olarak. Yedeği olan Özer'i de gördük son iki maçta. Tel tel dökülen bir oyuncu. O nedenle mutlaka direkt oynayacak bir sağ bek alınmalı ve Chabek yedeğe çekilmeli. Olmazsa olmaz bu üç bölge bana göre. Tabi gönül çok şey ister ama takımın ekonomik durumu ve ara transfer olması yönetimin işini oldukça zorlaştırmakta. Takımın yüklü borçlar altına sokulup iflaz etmesindense eldekileri muhafaza etmekte önemli. Belirli bir denge içerisinde 3 transfer yapılabilirse ne ala.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    düşecek takımlar belli düşme sıkıntısı olmayacak amaç avrupa ise transfer yapılır yoksa tranfser yapılmaz..transfer parası arabalaara gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Tek borçsuz kulüp olalım diye herşeyi çığrından çıkartıyorlar bir günde hocanın dediğini zamanında yapsalar gidecekleride gönderin para ödemekten kurtulun başarı birazda cebe bağlı beyler avrupayı istiyorsanız elinizi yakacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • berber haluk (4 yıl önce)
    adil gevrek hocamız yine gevrek davranıp transferde yavaş kalarak zaman kazanacaktır her zamanki gibi 3 transfer yapacağını hiç sanmam hoca cimri açmaz kesenin ağzını sergen hocayıda bu gidişle kaçırırlar tıpkı erol hocada olduğu gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • turo44 (4 yıl önce)
    Eğer Sergen giderse TRABZON a gider
    0
    0
    Yanıtla
  • HASAN (4 yıl önce)
    transfer şart en az 6 oyuncu 2. lig seviyesinde en az 5 sağlam oyuncu lazım sergen doğru söylüyor malzeme bu bu malzemeden bu kadar olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Yönetim kurulunu topluyorlarmiş a spor da akşam söylendi sergen hoca yollancakmış onun toplantisı yapilcakmiş sanirım buğra ya ahmet ildiz e erkan kaş a verilen tepkiler görmezden gelindi hoca ile hersey çözülecekk
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Forvet on numara stoper solbek ön libero
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Hoca ister taraftar ister herkes ister ama onemli olan yonetimin istemesi..yine bizim yonetimden farkli bi davranis beklemiyorum..yonetim son gune kadar bekler taraftari hocayi catlatirlar..2 tane sakat yada kulubuyle ilisigi kesilmis bonservisi elinde futbolcu bulur transfer diye altin tabakta sunarlar..sakip mustafa akbas orneklerinde oldugu gibi..hasil-i kelam kimse bosuna transfer diye beklemesin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)Metoo isimli kullanıcı yorumuna
    Adamlar dalga geçiyor taraftarıyla kentiyle sahi murat yildirim rahman buğra eren tozlu yigithan güveli erkan kaş dia sakip aytac özer robin vs e bunlar kaç lira maaş aliyor açıklasınlar finansal fair play tutturmuşlar gelen para çarçur edilmese bu kadar saçma ve güçsüz bi kadro oluşturulamazz
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    transferler yapılmazsa sergen hoca büyük ihtimalle istifa eder ve gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (4 yıl önce)
    Sergen Yalçını üzmeyin. İstediği transferleri yapın lütfen, rica ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Ne 3 ü en az 5 transfer gerekli
    0
    0
    Yanıtla
  • Hele adam gibi 3 futbolcu gelsin bakalım
    0
    0
    Yanıtla