SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'de Sergen Yalçın Dönemi Sona Erdi

0
Güncellendi - 2020-01-16 01:25:07
BYMS'de  Sergen Yalçın Dönemi Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı. 18 Ocak Cumartesi günü deplasmanda İstanbul ekibi Medipol Başakşehir ile oynanacak olan karşılaşmada takımın başında sportif direktör Ali Ravcı’nın olması bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur’u ilk maçında deplasmanda Demir Grup Sivasspor’a 4-0 mağlup olan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da olağanüstü bir gelişme yaşandı.

4-0’lık mağlubiyet sonrası acil olarak toplanan sarı kırmızılı yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayırma kararı aldı. Toplantı sonrası tecrübeli hocayla gerçekleştirilen görüşme sonrası yollar resmen ayrılmış oldu.

GEVREK VE KULÜP AÇIKLAMALARI..

B.Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, twitter hesabından yaptığı açıklamada, yönetim olarak aldıkları kararla Sergen Yalçın'la yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Gevrek'in bu konudaki tweeti şöyle:

"Yönetim Kurulumuzca yapmış olduğumuz toplantı sonucunda almış olduğumuz karar gereği Teknik Sorumlumuz Sergen Yalçın ve ekibiyle yollarımızı ayırma kararı almış bulunmaktayız. Kendisi ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz."

Ayrıca, BtcTurk Yeni Malatyaspor da, ayrılığı sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

LİGDE 24 PUAN TOPLADI

Sezon başında sarı kırmızılı kulüple anlaşan teknik direktör Sergen Yalçın, 2019-2020 sezonunu ilk yarısında 24 puan topladı.

Sarı kırmızılılar, Yalçın yönetiminde çıktığı 17 lig maçında 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşadı. Malatya temsilcisi, 17 lig maçında 32 gol kaydederken, kalesinde ise 22 gol gördü. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 2018-2019 sezonunun ilk yarısında ise 29 puan toplamıştı. Yalçın, geçen sezonun ilk yarısına göre 5 puan geride kalırken, ilk yarıyı da sekizinci sırada tamamladı.  

Sarı kırmızılı takımın başında 4 UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme maçına çıkan tecrübeli çalıştırıcı, bu maçlarda 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet yaşadı. 

KUPA MAÇLARI AYRILIKLARI GETİRDİ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü, geçtiğimiz sezon teknik direktör Erol Bulut ile de bir kupa maçı sonrası yollarını ayırmıştı. Sarı kırmızılı takım, teknik direktör Sergen Yalçın’da da aynı durumu yaşadı. 

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında sahasında Galatasaray’a 5-2 mağlup olan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Erol Bulut görevi bırakmıştı. 

Bulut’un görevi bırakmasının ardından takımı sezon sonuna kadar sportif direktör Ali Ravcı çalıştırdı. Sarı kırmızılı takım, Ravcı yönetiminde ligi ilk 5’te tamamladı ve UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etme hakkını kazandı.

Teknik direktör Sergen Yalçın da Erol Bulut ile aynı kaderi yaşadı. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur’u ilk maçında deplasmanda Demir Grup Sivasspor’a 4-0 mağlup olan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da Yalçın ile yollar ayrıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

135 yorum yapılmış

  • ÇÖPÇÜ (4 yıl önce)
    Bazı yorumları okuyorum da,Gören diyecek Barcelona dan bahsediliyor.Arkadas ağız 200 milyon Euro , elini cebinine atıp birtane forma alıp giymez.Bos konuşmaya gerek yok.Takimin ligdeki durumu gayet iyi fantezi hayallerden vazgeçip gerçeklere bakmak gerekir.Tirubunu dahi dolmayan bir takım yeni Malatyaspor ,adil başkanda bu olumsuz luklara rağmen mükemmel yönetiyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (4 yıl önce)
    Samet Aybaba ismi neden gündeme gelmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    Bence giden hocaların hiç suçu yok. adamlar transfer istiyor, yönetimde tık yok. En çok da Erol hoca’nın gidişine üzüldüm. en iyisi oydu. onun istediği transferler yapılsaydı şimdi biz de sivas gibi olabilirdik. bu kadroyla buralara gelmemiz bile mucizedir. çoğu futbolcumuz bırakın süper ligi ptt’de 1. ligde bile oynayamaz. yönetim beleş diye çöpleri takıma topladı. iyileri verdi, sakat, çöp ve emekliliği bekleyen isimleri aldı. bu kadroya kimse gelip de kariyerini riske atmaz. en iyisi benceMalatyanın öz çocukları ali ve hakan hocalarla devam edilsin. fedakarlık ve cefakarlık onların işi ne de olsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Ünal Karamandan başka bir hoca sergenden bir milimetre ileriye götüremez.Kadromuz süper lig için yetersiz.sadece hocayla bu iş olmaz.sıfır bonservis bedelli oyuncular karmasıylada ancak bu kadar olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet eroğlu (4 yıl önce)
    Başkan ve yönetime sallayanlar galiba real madridle malatyasporu karıştırıyor. Türkiye'deki klüplerin durumu ortada. mali olarak çökmüşler. Oysa malatyaspor en iyi yönetilen klüplerden birisi gibi gözüküyor. Mali konularda hiç taviz vermiyor ve sportif olarak da oldukça başarılı.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    sergen anlaşmayı yapıyor sezon başı görünüm iyi oluyor oradan sıkılınca boş veriyor 3- veya 4 ay sürüyor bizde iyi dayandı zaten ceza aldıktan sonra bağlar koptu futbolculuk dönemide öyle değilmiy di saman alevi sergen.Başkan iyi yaptı genç oyuncu alınmlı 2-3 tane 3 tanede iyi transfer lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Böyle olacağı belliydi daha önce söylemiştim defalarca kez. İşin tuhafı sergen'in bırakmış olması değil , yönetimin sergen'i göndermesi olmuş.! Bu fesih'in tek nedeni transfer yapmayacak olması yönetimin aksi düşünülemez kesinlikle.Adil başkan'ın şansı hep antrenörler oldu demiştim tekrarlıyorum bunu. Adil başkan süper lig katagorisnde tek kelime ile BAŞARISIZ bir başkandır.! Ayrıca allah var tek o değil yönetimide aynı ölçüde BAŞARISIZDIR.! Adil başkanın silahşörleri var burada takip ediyorum yazılarını onlara şunu sormak isterim nereye kadar daha savunacaksın başkanı yahu yedi kat yabancı bile adil başkanı BAŞARISIZ buluyorken siz halen neyi savunuyorsunuz ?? Keşke burada adil başkanı savunduğunuz kadar yayın gelirleri,tff katılım payları,reklam gelirleri vs.vs bu kadar minimize bir ortamda bu saydığım gelirlerin nereye gittiğini sorgulasanız.
    0
    0
    Yanıtla
  • eris (4 yıl önce)
    ben ünal karamanın gelmesini çok isterim. inşallah ünal başka nolur. sergen hocamıza da teşekkür ederim. malatyaya güzel hizmet etti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Niye görevden alınıyor,sebep ne Malatya ilk defa yenilmiyor,takımın kadro derinliğinin olmadığını,takımın transfere ihtiyacı olduğunu herkes biliyor,hep aynı oyuncu makinemiki,hep oynasın hiç değişmeyecekmi,hiç dinlenmeyecekmi takımdaki gençler hiç oynamayacakmı,hiç oynama fırsatı olmayacakmı,hoca bunlara hiç güvenmeyecekmi,bu görevden alma işi ali ravcı dan uzak değil sayın kuyu kazma uzmanı artık yeter...........yönetim kimsenin suyuna gitme .............
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (4 yıl önce)
    Yeni teknik direktörümüz Adil GEVREK hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynel (4 yıl önce)
    Malatya ya ne faydasi olmusda Bülent Korkmaz gelsin, Malatyaya gol atip sevincinden Usain Boltun rekorunu kircakti, asil sevinmek yerine sergen erol ertugrul hoca gibilerini gönderenBaskan gittmedikce, Messi yi bile 4- milyona sallaycak yerine beles ariycak bi yönetim ayrilmali , Allaha Emanet gidiyoruz ligde beyler pempe gözlüklerinizi cikartin, Ünal Baba gelse yazik olcak wallaha kendisine
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (4 yıl önce)Zeynel isimli kullanıcı yorumuna
    hiçbir şey anlamadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beynimi yaktın hoca!
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Ünal karaman getirilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (4 yıl önce)
    Çare Malatyalı Bülent Korkmaz olabilir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (4 yıl önce)M.K. isimli kullanıcı yorumuna
    sizin bu saçma hemşericilik laflarınıza Bülnet Korkmaz bile gülüyordur. Adam muhtemelen dedesinin Malatyalı olduğunu unutmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (4 yıl önce)
    sergen hoca trt sporda karara şaşırdığını söylüyorsun.. bizde sivas maçında takımı yedek kadroyla sahaya sürdüğüne şaşırdık..hatta dia yı unutmuş olmalısın ki onu da sahaya sürmedin.. sen kendi sonunu kendin hazırladın... zaten son zamanlardaki tutumunla sen de gitmeyi nedense kafaya koymuştun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)suat isimli kullanıcı yorumuna
    Transfere para harcamayan yönetim sergen yalçın a fahiş bi tazminat ödeyecek yazıkk harbiden transfer yapsa o kadar para gitmezdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (4 yıl önce)
    Derhal hamit altıntopa gidilmeli memleketi için elinden geleni yapacakdr,federasyonda alt yapıya bakan yönetici antrenör olarakda tolunay hoca,hem milli takım altyapısından hemde hamit sayesinde gurbetçi futbolcuları malatyaya yönlendirebilir,lütfen bu msjı malatyaspor için paylaşın yayın kardeşlerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (4 yıl önce)
    Gitmek için takımı kupa maçında perişan ettirdi.Halen hocanın niye gittiğine üzülen yorumcular var.Hocanın transfer isteği de doğru değil bana göre,şehir ve takım umrunda bile olmayan birinin gitmesi hayırlı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Shevchenko (4 yıl önce)
    Ünal Karaman çok isabetli olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Saim yilmazer (4 yıl önce)
    Ünal Karaman, çok doğru tercih olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (4 yıl önce)
    Ünal Karaman gelir inşallah. Hayırlı olsun. Sergen Yalçın gönülsüz duruyordu. Kendini vermedi. İstikrar kuramadı. Çoktan bırakması gerekirdi. Bir de şaşırdım diyor utanmadan. Malatya yı benimsemediği her halinden belliydi. Oyun tarzı doğruları yanlışları olan bir tarzdı. İnşallah hayırlı olur. Yaptıkları için teşekkür ederiz. Yolu açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    ünal güzellemesi yapan arkadaşlar. bu kadroyla kimse gelip de kariyerini riske atmaz. ünal'ı ptt 1.ligdeyken de çağırmıştı yönetim ama o gelmedi. ondan sonra gidip bizden daha kötü durumda olan a.demir sporla anlaşmıştı. bize erol hoca gibi şartsız şurtsuz gelecek hoca lazım. bu boş duygusallıkları bırakın. gerçek olan şu ki ünal, trabzon'u malatya'dan daha çok seviyor. bu memleketin öz evlatları ali ve hakan hoca ünal'dan daha iyidir bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (4 yıl önce)
    Ünal karaman zor gibi.. şenol güneştten müsade isteyip.. Bayram perktaş fena olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya 44 (4 yıl önce)
    Ünal KARAMAN. Çok iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal Akgül (4 yıl önce)
    ÜNAL. ÜNAL.ÜNAL.ÜNAL.ÜNAL.ÜNAL.ÜNAL.ÜNAL.ÜNAL.ÜNAL.ÜNAL.ÜNAL.ÜNAL.UNAĹ.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Sevdalisi (4 yıl önce)
    Dün yorumlarimda deyinmistim. Segen istifa Icin ugrasiyor. Hayirlisi Olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Geç kaldınız geç.Kendinizi bir şey sanıyorsunuz size söylğyorum adil gevrek ve yönetimi.İsmin gibi ol adil ol bırak bu takımı.Millet transfer yaptı 2 yarı fişek gibi gececk ama biz nal topladık Allah yardım edede ligde kalalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kalırsın dostum ligde. 4 maç kazanırsın abartmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (4 yıl önce)
    Hocalar gidiyor Ali Ravcı neden yerinde kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Niye sordun .senin için cokmu onemli
    0
    0
    Yanıtla
  • Hocalari yiyen takima antrenör olmak istediğinden kardeşim ali ravcı yollanmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Yousef (4 yıl önce)
    Malatyayı kupadan eden Sergen, senin karnin hiçbir zaman doymaz. Çünkü art niyetlisin. Sirada Âdil Gevrek var. Onun da istifa etmesi veya bld. Başkanı tarafindan gorevden alınması gerekiyor. Yeter artık. Aynı teraneleri duymaktan, aynı filmleri izlemekten bıktık usandık. Tek suçlu hoca mi? Tek suçlu oyuncu mu? 5 yıldır bu Âdil Gevrek in hic sucu yok mu? Herkes gelip gidiyor ama o hep koltugunda oturuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Takımı 2.ligden alıp süper lige çıkaran.ve 3 sezon ligde tutan borcu olmayan Ender kulüplerden birinizin başkanı başarısızmı? Başkanıda canlı olarak hiç görmedim.Sizlerin maksadı ne anlayamadım.Lütfen anlatın.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Cengiz kardeşim borcu olmadığını nereden biliyorsun ?? Afaki söylemlere bakmamak lazım.Bu ülkede hiç borcu olmayan gençlerbirliği vardı 2 sezon önce küme düştü ve ortaya fahiş bir borç çıktı hatırlamanı isterim.Baş kapalıyken kel görünmez lakin takke düşerse kel görünür diye bir söz vardır bunuda ayrıca unutmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Geçen sene kupa maçlarında ümraniye spor 4 numarasını çok beğenmiştim. Futbolcunun seceresini bir pusulaya yazıp geçen sene Bodrum spor kupa maçında Sayın Adil Gevreğe kapalı türbininde elden verdim.Bu futbolcuyu seyretsinler dedim.Herhade bana inanmadı. Bu futbolcuyu sivas transfer etti.4 numara Apiyongoye
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim kulüpte cok sey dönüyor youtube den anlasmali menejerlerden kazik transferler yaparlar anca
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Takımın başına Sergen hocanın gelmesi ne kadar yanlışsa, gönderilmeside o kadar doğru. Kimin hangi ismin takımın başına geleceğide taraftarlara sorulmadığına göre kim gelirse gelsin Erol BULUT tan sonrası yalan.Bizi takımı zor günler bekliyor Allah yardımcımız olsun. ☹☹☹
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    erol bulut gibi sehri benimsemis dindar bi adami kacirdin 3 kurus para icin. hocayi elden kacirmasaydin bari.
    0
    0
    Yanıtla
  • herkesin dini kendine kardes
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Yazık oldu Sergen'e. Gitmesi gereken Adil Gevrek, Ali Ravcı ve yönetim kuruluydu. Sergen'in futbol anlayışını takdir ediyorum. Futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmaya çalışan biriydi. Maalesef futbolun cilvesi bu. Oynadığın oyuna değil, sonuca puan ve pirim verilen bir dünya. Beşiktaş'ı 2-0 yendiğimiz maçta takım 86 dakika defans yapmış, tek bir pozisyonu yok o dakikaya kadar, ama kalan dakikalarda tamamıyla Bifuma'nın şahsi gayretiyle attığı bir gol ve bir penaltıyla maçı kazanmışız, Sergen günün kahramanı ilan edilmiş. Ama maçtan sonra oldukça dürüst açıklamalarda bulundu Sergen hoca; böyle oynamanın çok kolay olduğunu ama bu oyunun Türk futboluna hiçbir katkısının olmayacağını söyleyebilecek kadar düzgün bir adamdı. Başka bir hoca olacak İstanbul'da Beşiktaş'ı 2-0 yenecek ve bu açıklamaları yapacak. Stada hiç kimse defans yapan bir takımı izlemeye gitmez. Futolun güzelliği pas yaparak topu ayağında tutarak gol atmaktan geçer. İyi futbol da iyi oyuncularla oynanır. Murat Yıldırım'la, Ahmet İldiz'le, Mustafa Akbaş'la, Özer Özdemir'le, Erkan Kaş'la, Eren Tozlu'yla, Donald'la, Robin'le, Mina'yla, Sakıp'la, Chaleli'yle güzel futbol oynayamazsın. Çünkü bunların hepsi yetenek fakiri oyuncular. Bu gibi futbolcular yeteneksizliklerini ancak çok koşarak, mücadele ederek kapatabilirler. Peki bunu da yapmıyorlarsa ki son 8 maçta yapmadılar işte o zaman hocayı götürürler. Erol Bulut Malatya'da takımı defans oynatıyordu, çünkü eldeki malzeme buydu. Alanya'da ne yaptığını izliyoruz hep birlikte. Dünkü açıklamasında ne diyordu Erol hoca; iki haftada yönetim transferi yaptı bitirdi. Alanya'nın geliri ne ise Malatya'nınkide o. Adil Gevrek yönetimi bir transfer yapacakken dokuz doğurtuyor gelen hocayı. Geçen sene bu zamanlar gerçekleşen Kamara transferini hatırlayın. Transferin en son günü yapılabilmişti. Sergen'in hataları yokmuydu diyeceksiniz. Tabiki vardı. Bir türlü ideal bir onbir kuramadı. Her hafta bazen sakatlıklardan, bazen de formsuzluklardan dolayı farklı oyunculara yer vermesi, takıma hücum kadar defans da yaptıramaması, hatlar arasındaki kopukluk, oynayan futbolcuların birbirine uyumsuzluğu ve futbolcuların fizik gücünün yetersizliği söylenebilir. Ama artıları kesinlikle eksilerinden daha fazlaydı. Bu yönetim gitmezse veya ipleri elinde bulunduranlar tarafından gönderilmezse biz daha çok hoca harcarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • dr cengiz (4 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    10 numara 5 yıldız yorum aynen katılıyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (4 yıl önce)
    Çok isabetli bir seçim inan çok iyi oldu ünal hoca boşta inşallah şartlar uygun olur ünal hoca gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    ya baskan cikmissin 500 bin euro bonservis bedeli icin yok ole bole. cikip da bjk b kelime etmedi ortada fol yok yumurta yok kendi kendine transferi bitirdin yetmedi resmi teklif gelmeden besiktas mal kaciriyor dedin bi tane bjk li seni de aramadi ya isin komik tarafi bu oldu. bjk senle dahi muhattap olmadi. agirligini kaybettin baskan. agir ol akilli ol isini yap. adam gibi hoca getir mecera arama derim tepe taklak kume potasi gorounur dikkatli ol derim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Bu yönetim ile çalışabilecek hocalar Yücel İldiz ve Metin Diyadin dir. Bu hocalar ne kadar un okadar helva der. Un ,şeker ve yağ istemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Insallah Giray Bulak gelmez. 2005 yılında Mlt spor kıl payı ligde kaldığında, şerefsizce ligde kaldılar demiş idi. Boyle adamların Malatya da işi yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli dayı (4 yıl önce)
    Ya arkadaş komşu illerin taraftarı ve istanbul takımınin taraftarının ne haddine adil gevreki eleştirmek gidin takımınıza bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Yeğin (4 yıl önce)
    Ve Ünal Karaman hayırlı olsun. Milliyetçi malatya sporlular
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sıtkı (4 yıl önce)
    adil başkabım en iyisini yaptın helal olsun. Giray Bulak haca en mantıklı seçimdir.gençlere önem veren aldığı parayı hak eden ender teknik adamlardan biridır.hayırlısı olsun diyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Başkan her zaman olduğu gibi çok doğru karar aldı kupa maçında kötü kadro çıkararak başkanı taraftarın önüne attı ligde son 7 8 hafta bi beşiktaşı yendiler sergen malatyayı benimsemedi bana göre bi kaç eksik dışında çok iyi bir kadromuz var baskanim işini bilir ünal karamanın bizim için en doğru tercih olacağını düşünüyorum staddaki ilk maçta yerimi alacam başarılar diliyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Bindik bir âlemlere gitmeyiz inşllah kıyamete hadi hayırlısi
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Bizim art niyetli devşirme hasütler varken cehenneme ne gerek var ki? İçimizde yaşayıp ekmeğimizi yiyorlar ama kucağımızda oturup sakalımızı yolmaya çalışıyorlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın Malatya haber bu Vaizinoglu nun yorumları insanları ayrıştırıcı halki kin ve öfkeye çağıran devşirme ve hasüt sözlerı nasil yayınliyorsunuz hakaret resmen
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Yazik takimi ne hale getirdiler erol hocayi gönderdi şimdi de sergen kisaca takim bu ligde uzaklaşiyor En iyisi ikinci lig bize bu ligi layik görmeyenleri bizde görmek istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    Bu kadroyla kimse gelip de kariyerini riske atmaz. sergen'de de erol hoca da da suç yok. ikisi de doğru dürüst transfer istedi. adil başkan almayınca da gittiler. beleş diye çöpleri toplarsan olacağı budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Samet aybaba dostum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Ünal karaman veya samet aybaba bu takim icin en ideal isim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Gec bile kaldi takim ne kadar kötü olursa olsun disiplinli istikrarlı sistemli bir hoca o takımı cok iyi oynatabilir kimse sergene kalacak gözüyle bakmıyordu çünkü sadece malatyada degil turkiyede kime sorarsan sor sergene güvenmez daha takımin basina geçtiğinde gidecegini biliyorlardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Bence yönetim istifa etsin. Para var transfer yok. Hicbir hoca gelip çalışmaz bu yönetim ile gelen olursada para için gelirler
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (4 yıl önce)
    Tolunay kafkas tff alt takımlardan sorumlu eğer gelirse ne kadar genç yetenekli futbolcu varsa getirebilir,tolunay kafkası istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Olacak bu idi bir gün önce yazdım Sergen futbolcu iken Sergen olsaydı bu ülkenin maradonasi olurdu o günü birlik zorda olan takımlarda günübirlik çalışır başarılı da olur uzun süreli takım calistiramaz zaten kendini takımına verse inanın bir rıza bir a.avcida o olurdu özel yaşamı ve kişiliği kendisini ilgilendirir ben sadece saygı duyarım ve karışmam yolu açık olsun hoca gitti sorunlar bitermi bitmez adil baskanda bırakmasını bilmeli takıma vereceği bir şey yok sayın Gürkan ninda onayladığı yeni bir başkana ihtiyacımız var niye Gürkan diyorum bilinmeyen birine bu kulübü teslim edersek sonumuz efsane Rahmetli soykanin bizlere emanet ettiği Malatya spora benzer.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    Bu kadroyla kimse gelip de kariyerini riske atmaz. sergen'de de suç yok. suç adil başkan'da erol hoca'yı göndermeyecekti.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (4 yıl önce)
    Mesele sergen yalçın veya adil gevrek degil..Mesele malatyasporun geleceği.. yönetim tutumlu olabilir ..ama bu takimi uçuruma goturmeyecek transferlerde yapilabilir..cunku burda 1 lira harcamazsak yarin 5 lira bile bu takimi geri getirmez...malatyaspor herseyin ustundedir..baskanda teknik adamda bunu iyi bilmeli..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliiii (4 yıl önce)
    Önce başkanın gitmesi gerek adil gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadi oradan be kardeşim adam daha ne yapsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Enesss (4 yıl önce)
    Şu yönetime laf atanlar süper ligde hangi takım transfer yapabiliyor .çok kaliteli transfer yapsaydık zaten hoca olarak sergen i değil morinho u alırdık sergen transferi bahane etmesin sivasin kadrosu bizden çok mu iyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Tabiki çok iyi değil.O takımda bizde olan Mustafa ,Murat ,Erkan ,özer,ufuk,cheali gibi bir tek oyuncu yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan Yavuz (4 yıl önce)
    Umut Bulut'un Malatya ya hiç katkısı olmaz.sahada ancak gezer Kayseri ye ne verdi ki futbolcu diye alıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Takım bir an evvel toparlanıp Ünal Karana tekif götürmeli takıma orta sahaya forvet sol kanat iyi bir golcü transfer etmeli jahoviç yada Uğur Bulutla olmaz sonumuz hüsran olmasın dikkat.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk (4 yıl önce)
    Bu başkanla olmaz. Teknik direktörü getiriyor bütçe sözü veriyor arkası yok. Erol niye gitti. Tam bu ssebepten. Sergen de giderdi de adı çıkmış tutunamıyor diye o yüzden bırakamadı. Sergen de alanya gibi bütçesi ve kadrosu olan bir takımı bırakıp neden bu kadroya geldi anlamamıştım. Kendine yazık etti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Sen çokmu uygunsun neyini gördün kardeş sen kim oluyorsunda sergen hocanin yaşam tarzini kinıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlt44 (4 yıl önce)
    Arkadaş senin yedek kalecin ortada mustafa akbasin ortada erol bulut neden gitti transfer yok etik degil sen 40 bin euro sart koy etik degilde dur insallah darisi adil gevrek basina
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Suçlu bulundu yanliş transfer politikası yanlıs planlama yapan sergen yalcın ı rahman buğra gibi ahmet ildiz gibi mustafa akbaş gibi bu ligin futbolcusu değil ptt 1.lig oynayamayacak yeterlikteki oyunculara mahkum eden sergen hoca ama bu ahmakça transferleri yapan ve bu alt lig oyunculariyla uzun yilları kapsayan milyonlarca euro veren yonetim suçlu değil hoca suçlu adil gevrek i protesto ediyorum insallah tez zamanda o asıl gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Yok yok eminim komşu köylü derken adıyaman değil elagızlı olduğunu şimdi anladım
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa Ünsal (4 yıl önce)
    Kupa maçında güçlü rakibe yedek ağırlıklı kadroyla çıkarsan ve takımı kupada elenme durumuna sokarsan olacağı buydu Sergen Yalçın.Sen kimsin ki? Elinden geleni yap,ideal kadronla maçı almaya çalış.Transfer iste tamam.Olmazsa basın açıklamasıyla durumunu anlatırsın.Yok yönetime mesaj vermekmiş, yok BJK'ye gidecekmiş,yenilginin sebebi sadece hoca değilmiş... Geçin bunları efendim. Aldığı 5 maç cezadan sonra Sergen Yalçın toparlanamadı bir daha. Zaten haftanın 2 günü Malatya da geri kalan günler İstanbul da olan bir adamdan hayır gelmezdi... Herkes transfer diyor vs. Bu yönetim sayesinde takım iyi gidiyor.kayseri vb takımlar bol transfer yaptı da ne oldu??? Hadi başkan istifa etsin.Yerine önereceğiniz adam var mı? Bir kısmımız diyor ki paralı başkan gelsin.Gelecek adam parasını takıma mı bağışlayacak.Var mı öyle bir dünya?.Öyle paralı gelip de sonrasında takımı icraya verenleri de gördü bu takım... Kendi yağıyla kavrulmalı takım.Sergen kaç tane genç oyuncuyu oynattı.Yiğithan Güveli'yi kaç dk oynattı???
    0
    0
    Yanıtla
  • sefa helal sana senin gibi dusunuyorum baskanimiz ali ravciya takimi birakmayin hemen hocayi getirin lutfen disiplinli isini seven bir hoca arti 3 transfer isteriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle katılıyorum. Olayın iç yüzü bu. Takımımıza sahip çıkmak adına başkanı yıpratmamak gerekiyor. Takımı buraya taşıyan o. Erol bulutun da emeği büyük. Eleştirilerimiz yapıcı olmalı. Sergen Yalçın'a gelince iyi başladı. Tüm taraftar çok umutluydu. Acayip destek vardı. Ceza yiyene kadar çok güzel gitti. Ondan sonra dağıldı. Bıraktı adeta. Zaten kalıcı gözle bakmıyordu. Bu transfer olayları da tuzu biberi oldu. Disiplin ve istikrar önemli. Bunu anlıyorum. Beşiktaş maçından sonraki açıklaması da itici geldi. Kimse bizden güzel futbol beklemesin. Sonra vücut dili de anlatıyordu isteksizliğin. Surat asık, sevinme yok hırs yok. İstanbul da geceler. Derken ip koptu. Kupa maçında kasten yaptı bunu. Zorla güzellik olmaz arkadaşlar. Zorla yenen aş ya karın ağrıtır ya da baş. İnşallah buradan bir toparlanma yakalarız. Takımımıza sahip çıkalım. Stadı dolduralım. Millet ne haldeki takımlarına sahip çıkıyor asla yalnız bırakmıyor. Ünal Karaman ın gelmesini isterim. Ama kim olursa olsun önemli olan isabetli bir karar verilmesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (4 yıl önce)
    Geç bile kalındı Sergen Yalçının yeni malatyaspora hiç bir katkısı olmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Gitmesi gereken asıl çok bilmiş takımı milyonlarca euro batağa sokan Ali Ravcı ve Adil Gevrek istifa etmeliydi örnekleri yazayım rahman buğra erkan kaş özer ozdemir mustafa akbaş dia ufuk ceylan gibi resmen çöp futbolculara milyonlarca euro veren ćöpe atan yönetim asil suçlu Darısı Adil Gevrek in başina
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    İnşallah yönetim pişman olmaz.kasımpaşa-Gençlerbirliği maçlarını son saniyelerde defans hatasıyla berabere kaldıkBu maçları alsaydık 28-30 puanda olacaktık.Sergen hocayla Maçlardan zevk almaya başladık .Takımımızın gücüne göre iyi yerde sayılırız
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahadır (4 yıl önce)
    Beşiktaş maçından sonra gönderilmeliydi geç bile kalındı
    0
    0
    Yanıtla
  • Caner (4 yıl önce)
    Darısı Adil Gevrek Başkanıma inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Caner isimli kullanıcı yorumuna
    Memleket neresi merak ettim sakın komşu köyden gelme devşirmelerden olmayasın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Asıl devsirme sensin bre adıyamanli vaizinoglu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Çok güzel bir karar inşallah hayırlı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (4 yıl önce)
    Zaten başta getirmeleri hataydı sergen yaşam tarzı ile yaşam biçimiyle Malatya ya uygun bir adam değildi
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Allah her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu etsin. Ünal Karaman takımın başına geçerse iyi olur kanaatindeyim...
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    ali ravcı ve adil gitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Senmi geleceksin yerlerinde gözünmü var? Sen adiyaman kahtaya gitsene buralarda harcanıyorsun haci abuzer...
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)Vaizin Oğlu isimli kullanıcı yorumuna
    bu nasıl bir körlük ki görmüyorsun gerçekleri yandaş
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (4 yıl önce)
    Sergen iyiki gittin sırada başkan var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Vahap isimli kullanıcı yorumuna
    Başkandan alıpta veremediğiniz nedir açıklayın da milletde sizin karın ağrınız nedir öğrensin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Onlar birilerinin borozanları. Gelenlerde takımı yiyip bitirenler. Yani aç tayfasının figüranlar. Adil Başkan kral adam o kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan kutluyorum Sergen le ta başından anlasmiyacakti Malatyaspor küme düşecek diyen bedavacilarada gelince çok beklersiniz adil başkan olduğu sürece Malatya düşmez
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (4 yıl önce)
    ünalımda ünal karaoğlan....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Ünal Karaman'ı İSTEMİYORUZ! Başarılı olsa zaten hamsiler kovmazdı. Piyasada yıllanmış adam İSTEMİYORUZ! Yeni, taze, gelecek vaad eden teknik adam getirin! 40 tane takım çalıştırmış, bir başarı elde edememiş adamlar dönüp dönüp anadolu takımlarında çalışıyorlar, onları İSTEMİYORUZ!
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Tranzondaki başarısı ortada görmüyormusun birader?
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam siyasi nedenlerle kovuldu ne başarısızlığından bahsediyorsun . Son yılların en iyi Trabzonsporlarından birinin teknik hocasıydı .
    0
    0
    Yanıtla
  • Trabzondan kovduran siyasetle senin yönetimin tam göbekten bagli! Izinsiz hava almaya çıkamaz adil gevrek,
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaten damadin kovdurdugu adami gevrek alamaz yemez yani?
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (4 yıl önce)
    Bize gelen hocalar kendi kulüp üzerinde görüyorlar isabetli Bi karar
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    ali ravci gelsin. yeni macera aramayin derim. erol bulutu seneye takimda gormek isterim. ama bu adil gevrekle super lig gitmez. parali baskan lazim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali ravcı geldiğinde gördük .İdmanı lavbali yapan ve otoritesini yitiren hocaya bırakılamaz klüp.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (4 yıl önce)
    Ünal uyar. Bülent korkmaz da olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)Turgut isimli kullanıcı yorumuna
    Yıllar önce Gs forması altında Malatyada oynanan maçta muhterem Bülent efendi Malatyaya attığı gol sonrası sevinçten neredeyse Usain Bolton rekorunu kıracaktı. Sevinmek hakkındır ama bari memleketinin takımına karşı abartmasaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Turgut isimli kullanıcı yorumuna
    Bülentden hoca falan olmaz siz neyi hangi gözle görüyorsunuz? Antalyada ne yaptı ki Malatyada ne yapmasını bekliyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Seni geirelim başına çok bilmiş vaizinoğlu
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizinoğlu ,Sana özel teknik direktörü değil bu klüp hiç bir klüp bulamaz. Erol Bulutu beğenmiyen Türkiyedeki tek adam.Bu şartlarda söylediklerinin artık bir önemi varmı?Bak senin öve öve bitiremediğin hocayı bu klüp kovaladı..Bununla ilgili bir fikrin varmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • İkiside olmaz hele Bülent hiç olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Tek sorumlu sergen yani, günah keçisi Sergen ha!
    0
    0
    Yanıtla
  • Klübün parası var.Diğer kulüpler gibi 2 miyar borcu yok.Onlar halen transfer yapıyorken,Sayın başkan bedelsiz diye 36 yaşındaki oyuncuya bel bağlıyor.Sevsinler.Sergen yalçına kim bilir ne sözler verdiniz.Erol buluta yaptığınız gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Bizim yonetimle akli olan hicbir hoca calismaz calisamaz..parasi olmayan transfer yapmayan lobisi agirligi olmayan bir yonetimle kim calisir ki..ertugrul saglam erol bulut kacti simdi de sergen yalcin..yonetimin 4.kurbani kim olacak bakalim..yonetim bu kafayla en son kendini bitirecek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)Metoo isimli kullanıcı yorumuna
    Yılmaz vurali getirin hoca ilk göz ağrısı bu ile gelsin adil başkan ve ravciya gerekli dersi ya 24 saatte verir yada çeker gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (4 yıl önce)
    Ünal ı istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal hocanı istiyorsun ama Ünal hocanın da istediği oyuncuların yarısını alamazsan sonra oda gider.Sizler şunu anlıyamıyorsunuz.Klüp hiç para harcamak istemiyor.Ahmet ildiz,Erkan kaş,Murat yıldırım,mustafa akbaş bunlarla bu takım yürümez önce bunu bir anlaýın sonra hoca beğenirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    En doğrusu aklı besiktasta hadi bakalım gitte beşiktaşa da başarılı ol bakayım çilermeyide yollayın ki taşlar yerine otursun alın karaoglani ünal babayı.kafamiz rahat olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • doğan (4 yıl önce)
    Malatyaspor kurtuldu.Gitmek işçin herşeyi yaptı,
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (4 yıl önce)
    Yönetim Sergen’e yapılması gerekeni yaptı. Şimdi yapılacak iş kendini Malatyasporumuzdan üstün görmeyen yetenekli kendini ispatlamış teknik direktör ve ihtiyaç duyulan yerlere transfer yapmak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaten Malatyaspordan giden T.direktörlerin hepsi transfer yapılmadığından dolayı gittiler.Bunu daha anlıyamadın mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Yönetimin klişe olmuş hoca aykırılıkları. Ali Ravcı ile devam edilir. Transfere gerek yok.Biz bu filimi izlenmekten bıktık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet kayaliķ (4 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Ali ravci nin istediği bu Erol Bulut un da kuyusunu kazdı çıban bası aramaya gerek yok hocalik hayali kuran antrenörlük belgesi dahi olmayan futboldan bir haber ali ravcı ve adil gevrek le bu yil olmazsa seneye bu takım yüzde yüz düşer yazın bir kenara
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa önder (4 yıl önce)
    Ünal karamanı istiyoruz.Adam gibi adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Kupa maçından önce olsaydı keşke yediği çanağa nankörlük ettirmemiş olurdunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Bu futbolcu kadrosunu oluşturan yönetimde hesap vermelidir. Malatya futbol kamuoyuna
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazık oldu hem hocanın kariyeri hem.maalatya için burda kimse kazanmadı , son 3,4 haftadır takımda bir huzursuzluk vardı biseyler oluyodu içerde ruh gitmişti niyeyse artık kim haklı kim haksız bilmiyoruz herkes kendince haklloyim diyecek, bundan sonra yeni hocaudi uyumdu derken lig kötü geçecek belli oldu tadı kaçtı maçların artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Yönetim gereğini yapmış. Sergen Malatya için bitmişti zaten. Zaten tek devrelik hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Dünkü maçtan sonra en doğru karardı resmen kupadan elenmemiz için o kadroyu çıkardı ve başardı ... İnşallah Ünal Karaman gelir .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    Ünal hoca bu takıma gelirmi inşallah gelir ama oda yaş toprağa basmaz diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Kötü sonuçların tek sorumlusu Sergen Yalçına değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Yönetim görevini yaptı. Sergen bitmişti Malatya için. Yönetime alkış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ölmezsek şayet 3 vakte kadar görürüz biten Sergen'miymis yoksa yönetim anlayişi mi? Sergen mutlaka transfer yapın demiştir, yönetim de o da ne k8 demiştir, çıkmacı bunlar, boşta da yaşlı, sakat, formsuz ama ucuz oyuncu yok, Sergen'de capsizlikla uğraşıp niye kariyerini riske atsin ki!
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen söyledığin gibi kardeş.Neden mi?Çünkü seven hocadan önce giden iki hocada transfer yüzünden gittiklerini kamuoyuna açıklamışlardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (4 yıl önce)
    Doğruysa belliydi..çünkü sergen yalçın dunku çıkardığı kadroyla yönetimden transfer istedi..yönetim de (kel göründü ) sergen yalçını gönderdi.cunku rüyaları ortaya cikti..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu yönetimin taktiği bu ,Gelen hocalara söz verip,onları yarı yolda bırakmak bu yönetimin bir alışkanlığı olduğunu ortaya çıkardı.Geriye dönüp bir bakın.3 hoca geldi bu klübe Hepsi aynı şeyleri söylediler.Ertuğrul hoca,Erol hoca ve Sergen hoca üçüde giderken istediğimiz ve eksik mevkilere futbolcu alamadık deyip gittiler.Burada bazılarıda Sergen hoca gitti kurtulduk diye sevinmeleri çok tuhaf.
    0
    0
    Yanıtla