SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Servis Denetimleri Sürüyor

0
Güncellendi - 2018-09-27 03:04:01
Servis Denetimleri Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde okulların açılması ile birlikte jandarma trafik ekipleri, okul servislerini sıkı denetime aldı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Yeşilyurt Jandarma Trafik ve Asayiş Timleri, öğrencilerin huzur ve güven içerisinde okullarına gidip gelmeleri adına denetimlerini arttırdı. Bu kapsamda okul servis araçlarının karışabileceği trafik kazalarının önlenmesi ve taşımacılık faaliyetinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacıyla Dilek, Konak, Şahnahan mahalleleri ile Organize Sanayi Bölgesinde ki okullardaki servis araçlarına yönetil kontroller yapılıyor.

Denetimlerde Trafik Tim Personeli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat Altunbaş ve Uzman Jandarma Ramazan Aygün tarafından servis şoförlerine gerekli uyarı ve ikazlar yapılırken, standartlara uymayan araçlara ise ceza işlemi uygulandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • sibel (5 yıl önce)
    Denetim nerede yapılıyor acaba. 3 hafta oldu hala servisimizde hostes yok. Nereye kime şikayet edelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Serviscilere birsey demeyin .bunlar sizler .şu eksik yapacaksin dediyiniz icin %50 zam yaptilar .servis ucretlerine .insanlarin yerinde olsam .kuzu .olmam .dolarla geliyo sanki .senin yapman gereken sey .millet niye fazla ödesin .belediyedede iş yok .
    0
    0
    Yanıtla