SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Servis Kavgası Cinayetle Sonuçlandı

0
Güncellendi - 2021-04-07 06:36:58
Servis Kavgası Cinayetle Sonuçlandı
A- A+ PAYLAŞ

KATİL ZANLISI OLAYDAN 2 SAAT SONRA YAKALANDI.. Bir özel okulun öğrenci taşıma işini yapan kişiler arasında bir akaryakıt istasyonunda çıkan kavgada bıçaklanarak ağır yaralanan sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 20.40 sıralarında Cevatpaşa Mahallesi MAŞTİ civarındaki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi.  Özel bir okulun öğrenci  taşımacılığını yapan 30 yaşındaki Faruk Ekici ve Ümit İ. adlı sürücüler önce telefonda tartıştı.  İki servis sürücüsü daha sonra akaryakıt istasyonunda buluştular. Çıkan kavgada Faruk Ekici sırtından aldığı bıçak darbesi sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaçan şüpheli Ümit İ., Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışması sonucu olaydan 2 saat sonra yakalandı.

Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Faruk Ekici'nin cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı'na nakledilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

FOTO: Olayda hayatını kaybeden Faruk Ekici

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Naile (2 yıl önce)
    Mekanın cennet olsun. İyi bir komşumuzdu. Anneciği ve babacığı nasıl dayanacak acısına? Allah o pisliğe gün yüzü göstermesin inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Asker arkadasimdi kibrista beraber askerlik yaptik Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Allah Ailesine sabır ihsan etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun ailesinin sabrını artırsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (2 yıl önce)
    Çok genç biri. Aile babası. Allah ailesine sabır versin, hastane kırmızı alan önünde yıkılmışlardı. Söz verildiği gibi İDAM gelmeli ama gelmeezzz... Anca sözlerde kalır...
    0
    0
    Yanıtla
  • İcimizi yaktılar cigerimiz gitti ???gelmez gelmez idam gelmez giden yigidimde geri gelmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Üzgün (2 yıl önce)
    Evet çok genç ve iyi biriydi yapan zaten daha önceden sabıkalı 1 yaşında oğlu yetim kaldı???rabbim yakınlarına sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • dediğiniz doğruysa sabıkalı ama özel okul öğrencilerini taşıyor. bu özel okul velileri çocuklarını kimlere emanet etmiş bilmiyorlar demek ki.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat şimşek (2 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Kadir yapılan yorumu iyi oku servis şöförü sabıkalı değil vuran sabıkalı servis şöförü iyi bir aile babası ekmeğinin peşinde olan biri tanıyorum çok üzücü bir olay
    0
    0
    Yanıtla
  • Vuran kişide servis şoförü
    0
    0
    Yanıtla
  • murat bey kadir haberi okumuşta siz neyi okudunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vuran benim cocukluk arkadasim ne alkolu ne uyusturucusu nede kimseyle kavgasini gormedim bunca sene bilip bilmeden yok sabikali bilmem ne diye konusmayin cok efendi bi cocukdu nasil oldu bizde anlamis degiliz ama allah olenede rahmet eylesin mekani cennet olsun
    %0
    %100
    Yanıtla
  • sabıka dosyası var vuranın bilmeden yorum yapma iyi araştir
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    Daha çok gençmişsin kardeşim. Çok üzüldüm .Rabbim mekânını cennet eylesin
    0
    0
    Yanıtla