SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seviyorsan Git Konuş, Duvarlara Yazma!'

0
Güncellendi - 2021-10-21 23:32:52
'Seviyorsan Git Konuş, Duvarlara Yazma!'
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, ilçede duvarlara yazılan aşk mesajlarına, ’’Seviyorsan git konuş. Çünkü biz duvardan siliyoruz’’ paylaşımı ile cevap verdi.

Yeşilyurt Belediyesi ekipleri duvarlara yazılan aşk mesajlarını silerken, duvar yazılarına sosyal medyadan esprili paylaşım ile cevap verdi. Belediyenin sosyal medya hesabından, ’’Işıl seni seviyorum” yazısının fotoğrafı, “Seviyorsan git konuş bizce. Çünkü biz duvardan siliyoruz” notuyla paylaşıldı.

Paylaşım sosyal medya kullanıcılarından ilgi gördü.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ali (2 yıl önce)
    O duvara yazıyı yeşilyurt belediyesi yazdı Yeşilyurt Belediyesi sildi. Yeşilyurt Belediyesi paylaştı. Güzel bir paylaşım. Ama özgün bir şeyler bulmak lazım. Olan yapılmış uygulamarı yapmak troll refleksidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Bence birazda tebessüm ettirmek lazım Yeşilyurt Belediyesi'nin yaklaşımı da bir o kadar ılımlı yaklaşım hoşuma gitti doğrusu...Ha bu arada bu haber mi diyen arkadaş sen ne istiyorsun zaten hizmet yokta olmayan birşey mi paylaşılsın..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (2 yıl önce)
    Yazık böyle bir basit Kargaların bile gülemediği Haber değeri olmayan bir konuyu Haber yapan KAFALAR. Dünya nereye gidiyor sizin uğraşınız işe bakın. Ama iyi cevap bulmuşlar Helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Işılın sevilme hakkını kısıtlayamazsınız..?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Alın size haber
    0
    0
    Yanıtla