SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sezer A.Demirspor'la Anlaştı

0
Güncellendi - 2017-06-23 17:35:27
Sezer A.Demirspor'la Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor ile yolları ayrılan defans oyuncusu Sezer Özmen’in TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor  ile anlaştığı açıklandı.

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un formasını giyen defans oyuncusu Sezer Özmen, sarı siyahlı kulüple karşılıklı anlaşarak, yollarını ayırdığını açıkladı.

Özmen, ayrılıkla ilgili olarak “Yeni Malatyaspor ile sözleşmemi saygıdeğer başkanımız Adil Gevrek’le görüşüp, bitirmiş bulunmaktayız. Kendisine teşekkür ediyorum. Şampiyonlukta emeği olan bütün arkadaşlarıma tekrardan çok teşekkür ediyorum. Şimdi yeni bir şampiyonluk hikayesinde görüşmek üzere Allah’ın izniyle” açıklamasında bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki stoper, sarı siyahlı takımda 10 karşılaşmada 594 dakika görev aldı.

Sarı siyahlı takımla yolları ayrılan tecrübeli futbolcunun TFF 1. Lig’de bu sezon iddialı bir kadro kuran Adana Demirspor ile anlaştığı belirtildi.

Evkur Yeni Malatyaspor ile sezon sonunda yolları ayrılan defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan’da Adana Demirspor ile bir yıllık sözleşme imzalamıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bülent (6 yıl önce)
    Adana demir ayvayı yedi
    0
    0
    Yanıtla
  • sporx (6 yıl önce)
    iyi olmuş,hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla