SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sezonu İyi Bir Yerde Bitireceğimize İnanıyorum"

0
Güncellendi - 2021-02-08 22:07:00
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, “İyi bir takımımız var. Önümüzdeki maçlarda onlarda şans bulacaklar. Takımın bu sezonu iyi bir yerde bitireceğine inanıyorum” dedi.

Gevrek, Trabzonspor maçı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, “Öncelikle sahada iyi bir mücadele oldu. Bizim adımıza iyi bir mücadele vardı. Tabii bazen kısmetsizlik, şansızlık oluyor. Geneline baktığımızda iyi futbol oynadık ama kaybettik. Geçen hafta Göztepe maçında kötü bir oyun oynamıştık, 1 puan almıştık. Bazen iyi oynadığınız maçtan puan alamayabiliyorsunuz. Bugün kısmet olmadı” dedi. 

Trabzonspor’un iyi bir takım olduğunu ifade eden Gevrek, “Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladılar. İyi futbol oynayan bir takıma karşı oynadık. Ona rağmen iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Hayırlısı, artık önümüzde uzun bir maraton var. Daha çok maç oynayacağız. Bu maçı geride bırakıp, önümüzdeki Antalyaspor maçına bakacağız” ifadelerini kullandı. 

“İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum” diyen Gevrek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sonuçta futbol bütün maçları kazanamazsın. Trabzonspor’a karşı kaybettik. Üzülüyoruz, en kötü 1 puan alabilirdik ama olmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakıp, yolumuza devam edeceğiz.” 

Gevrek, bir gazetecinin ‘Zemin konusunda çok büyük eleştiriler var, bununla ilgili bir çalışma var mı?” sorusuna, “Tabii ki çalışma var. Daha öncede bunu çok konuştuk. Malatya’nın mevsim şartları kolay değil, burada geçen haftalarda Karagümrük ile oynadığımız maçta ciddi bir kar yağışı olmuştu. O zemin hakikaten çok zordu. Bugün baktığınızda o güne göre biraz toparlandı. Arkadaşlar çalışma yapıyor. Önümüzde 10 günden fazla bir süre var, inşallah Konyaspor maçına kadar zemin düzelmiş olacak. Tabii ki çok çok iyi bir zemin değil ama Türkiye’de o kadar çok konu oldu ki bugün baktığınızda İstanbul’daki takımların bile zeminleri kötü ancak nedense Malatya’da zemin konuşuluyor. O kadar çok iyi değil ama çok kötü, futbol oynanmayacak kadar da değil. Önümüzdeki 10 gün içerisinde stadı toparlayacağız. Önümüzdeki senede elden geçireceğiz” cevabını verdi. 

“Devre arası yaptığınız transferlerden memnun musunuz?” sorusuna ise Gevrek, şu cevabı verdi:

“Genç oyuncular aldık. Stephen Mallan geçen hafta gol attı, bu haftada da oyuna sonradan girdi. Yavaş yavaş takıma adapte olacak. Oynadıkça daha da alışacak. Genç oyuncular transfer ettik ve onlara inanıyoruz. Antrenman eksiği olan oyuncular var, onlarda hazır hale gelecek. İyi bir takımımız var. Önümüzdeki maçlarda onlarda şans bulacaklar. Takımın bu sezonu iyi bir yerde bitireceğine inanıyorum.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    4 Maçta iki puanla ligi geçen seneki yerde bireceğimiz aşikar.Artık başkanında iyi niyetinden şüphe eder olduk.hızla uçurumdan aşağı yuvarlanıyoruz bu ne rahatlık.bilen varsa söylesin.bu ne pişkinlik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Sayın başkan fırtınalı dönemlerde nike ağzımdan tek olumsuz laf çıkmadı.Ancak oynanan oyundan ve kadro oluşumundan bir Malatyalı olarak ciddi rahatsızlık duyuyorum. Bir iş insanı olarak teknik ve taktik konulardan sizi sorumlu tutmam abesle iştigaldir.Yalnız yönetici olarak kulüp idaresinde eksiklikler olduğunu düşünüyorum.Kulüpte sportif idareci veya menejer yokmu ?Hocaya bu konuda yardımcı olmak lazım.Maç 1-0 85'inci dakikada oyuncu değiştiriliyor.Mutlaka hoca daha iyisini bilir ancak istişare de önemli bir olgudur.Ben her hafta tüm maçları TV.de izleyen bir sporseverim.Erzurumun stadı bile bizim stadımızın zemininden daha iyi Her şeye rağmen enseyi karartmaya gerek yok.Biraz akıl biraz özveri biraz da gayretle bu olumsuzlukların üstesinden geleceğiz inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (3 yıl önce)
    Başkan Malatya'nın mevsim şartları kolay değil demiş yav arkadaş Sivas,Ankara,Kayseri,Konya Malatya'dan daha çok kar yağan yerler.Malatya'nın iklim şartları daha iyi zaten yazında zemin kötüydü.Zemine hiçbir zaman doğru dürüst bakım yapılmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Başkanım hoca formayı adaletsiz veriyor bazı oyunculardan etkileniyor onları ilk onbirden kesemiyor bunu takımın tamamı görüyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent444 (3 yıl önce)
    Yeter vizyonsuz Başkan vizyonsuz hoca vizyonsuz futbolcular yazıklar olsun kümeye düşünce hepiniz rahatlarsınız Malatya umurunuzda değil para umurunuzda Hamza bey sizde Hikmet Karaman statüsünde bir hocasınız bundan sonra ağzınızla kul tutsanız boşsunuz istifa edip gidin yeter her hafta saçmasapan kadro.....
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    yazıkk çok yazık. kenar yönetimin inadına dediğini yapıyor adil başkanın umrunda değil hiç bir olumsuz birşey yok gibi. alın malatyaspor sizin olsun. isterse kümeye düşsün hiç umrumda değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Sevgili Malatyalılae ve malatyasporlular. Ne malatyasporu ne Hamza denilen yaratığı ne de geçen yıldan ders alan adilos gevrekinho yu bu sezon takip etmeyeceğim. Bu sezonun sonuna kadar maç felan takip etmeyeceğim daha önce takip ettim bunlar yüzünden kanser tedavisi görüyorum artık takip etmeyeceğim. Sezon bitince bir ara haberlere bakarım ya düşmüştür ya da düşmemiştir. Daha fazla bunları kendime dert ederek kahrolamam aileme vakit ayırmak istiyorum artık. Takımı istediğiniz gibi düşürebilirsiniz adil gevrek beyefendi sonra Hamza ile umut ile Kubilay ve adem ile oturur güzel bir kutlama yaparsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    Bu takımda hiçmi güzel birşey olmayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • BAKA (3 yıl önce)
    Antalya 3 tane rahat atar...boşver puanları,patates tarlasını düzelt, medya rezil etti bizi turkiyeye
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (3 yıl önce)
    sayın başkan 3 hafta fazla deyil ademı umutu şabekı sametı oynatmama güçün var ıse hamzanın dıkkatının çekilmesi bu takımı düzlüğe çıkaracaktır lütfen kendinize yakışanı yapın bızım yüzümüzü daha fazla yere baktırmayın lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • misafir (3 yıl önce)Cemal isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum.Mallen,Mustafa,Hafez,Ertaç,Doğukan takıma adapte edilmeli.Hoca ciddi biçimde uyarılmalı.Sermayeyi hoyratça harcıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Adil bey geçen sezonda aynı şeyleri söylediniz. Takım ligden düştü. Bu yıl tecrübe sahibisiniz. Bu nedenle 17 . Sırada tamamlarsanız ligi helal olsun size.
    0
    0
    Yanıtla