SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah ve Uyuşturucu Ele Geçti

0
Güncellendi - 2019-12-18 03:22:59
Silah ve Uyuşturucu Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

BİR EVE DE FUHUŞ BASKINI.. Malatya'da polis ekiplerince asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde gerçekleştirilen uygulamalarda, ruhsatsız silahlar ve uyuşturucu haplar ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan "Balyoz" ekibinin Şifa Mahallesi'nde yaptığı uygulamada, iki kişinin üzerinde yapılan aramada iki ruhsatsız silah, 116 mermi, bir miktar sentetik uyuşturucu yakalandı.

"Pençe- 2" ekibi ise Halep ve Battalgazi caddelerinde yaptığı uygulamalarda, iki kişinin üzerinde yaptığı arama 58 uyuşturucu hap ele geçirdi.

"Güven-2" ekibi de Cezmi Kartay Caddesi üzerinde şüphe üzerine durdurduğu bir araçta bir ruhsatsız silah ve 8 mermi yakaladı.

Öte yandan Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından ise bir adreste fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine belirlenen adrese operasyon düzenledi. Ekipler, bir erkek ve bir bayan şahıs hakkında idari işlem başlatırken, toplamda 4 bin TL idari para cezası kesti. Bahse konu ikametin mühürlenmesi için ise ilgili kurumlarla gerekli yazışmaların yapıldığı belirtildi.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hasan (4 yıl önce)
    Malatya'da asayişin olmadığını bilen bu serseriler şehri talan ettiler.Ancak artık yeni müdürümüz var ve bunlara geçit yok. Bir de şunu merak ediyorum acaba eski müdür Malatya haberlerine hiç bakıyor mu? Benim zamanımda ve benden sonra diye.Allah bir daha işinin ehli olmayan yetkilileri ülkemizin hiç bir yerinde göreve gelmeyi nasip etmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    Müdürümüzden Allah Razı olsun son 1 aydır sokaklarda gerçekten rahat geziyoruz esnaflığımız rahat yapıyoruz serseri tipli adamlar kalmadı..Sayın müdürümüzün yaptığı icraatlerden rahatsız olan siyasiler mutlaka var malatyada o isimleri malatya halkı biliyor .Lütfen engel olmayın Temizlensin malatya bizde rahat yaşayalım Lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr44 (4 yıl önce)
    Durmak yok müdürümle devam malatya Temizlenecek
    0
    0
    Yanıtla