SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahla Ateş Eden Şahıs Yakalandı

0
Güncellendi - 2019-04-08 01:50:25
Silahla Ateş Eden Şahıs Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, gece tabancayla havaya ateş açtığı bildirilen bir şahıs polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 23.00 sıralarında Salköprü Mahallesi'nde bir otodan ateş edildiği ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevkedildi. Ateş edilen TOFAŞ otonun plakasının belirlenmesinin ardından, kısa süre sonra oto bulundu ve içerisindeki bir şahıs polis tarafından gözaltına alındı.

Otoda bulunan ve ateş edildiği belirlenen 9 mm. çaplı Sarsılmaz marka tabancaya ve şarjöründeki 1 dolu mermiye el konulduğu, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyalı (5 yıl önce)
    yakalandıda ne oldu sanki bi daha böyle şeyler yapma diyip bırakmışlardır.Polisten önce çıkmıştır Adiyeden.. ver10 sene cezayı bir daha sıkabiliyormu.illa biri ölecekki ceza alsın
    0
    0
    Yanıtla