SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Çatışmada 2 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-07-31 03:32:08
Silahlı Çatışmada 2 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Pazar gecesi meydana gelen olayda tabanca ve pompalı tüfekle birbirlerine ateş eden 2 kişi yaralandı.

Olay;  saat 22.00 sularında Yeşilyurt ilçesi Aşağıbağlar Mahallesi Kuyuönü mevkiinde yol üzerindeki bir işyerinde ve önünde meydana geldi. Henüz sebebi bilinmeyen olayda, iki grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu gruplardan iki kişi karşılıklı olarak birbirlerine ateş açtılar. Olayın polise ihbarı üzerine giden ekipler, Yunus Emre K. adlı şahsı ayağından yaralı halde buldular. Olay yeri çevresinde yapılan aramada 1 tabanca ve 1 pompalı tüfek bulundu.

Yaralı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kavganın karşı tarafının olay yerinden Çırmıhtı yönüne kaçtığı otonun plakası tüm polis ekiplerine yazdırıldı. Bir süre sonra, söz konusu otoyla sırtından yaralı halde Mehmet Sait K. adlı şahıs Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi ve böylece, olayda bir kişinin daha yaralanmış olduğu anlaşıldı.

Her iki yaralının tedavi altına alındıkları belirtilirken, polis ekipleri de hastanede önlemlerini artırdı. Soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Sekan (5 yıl önce)
    Vatandas korku icinde. Rahat ortamda yasamak istiyor. Iste böylesi durumlarda devlet kendisini hisetirmeli. Yoksa sürekli tatildemi. Olacak is degil!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)
    Aşağıbağlar (Eski Kireç Ocağı ve Çevresi) resmen Teksas gibi, neredeyse her gün silah sesleri sanki acemi er eğitim alayı atış alanı gibi...birde oradaki o iki çalgılı işletmenin yüksek sesi eşliğinde yazıklar olsun buradaki duyarsızlığa ve ilgisizliğe çoluğumuz çocuğumuz gürültüden yatamıyor..
    0
    0
    Yanıtla