SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavgayla İlgili 2 Tutuklama

0
Güncellendi - 2021-11-28 03:48:45
Silahlı Kavgayla İlgili 2 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

13 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.. Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece yarısından sonra Nuriye Mahallesi İnci Sokaktaki bir otoparkın önünde meydana gelen biri silahla olmak üzere 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili olarak, taraflardan toplam 13 kişinin gözaltına alındığı, bunlardan 5'inin tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildiği, 2'sinin tutuklandığı öğrenildi.

Gece yarısından sonra 00.50 sıralarında meydana Nuriye Mahallesi İnci Sokaktaki bir otoparka gelen A.Ç. adlı adlı şahsın yer aldığı bir grup ile otoparktaki şahıslar arasında çıkan kavgada silahlar ateşlenmişti. Olayda, açılan ateş sonucu A.Ç. adlı şahıs sağ ayak kısmından silahla, sol elinden de kesiyle, M.T. adlı şahıs ise bacak kısmından kesiyle ve kafasından darp sonucu yaralanmışlar, otoparktaki bazı araçlara da saçma isabet ederek zarar vermişti. Polis ekiplerinin süratle müdahale ettikleri olayda yaralanan A.Ç.'nin yanı sıra yakınları Ö.T.Ç., B.K. ve M.B. ile karşı taraftan  K.D., M.K., H.T., Ö.A.T., A.M., M.M., M.T., M.K. ve C.E.'nin gözaltına alındıkları bildirildi. Olay yerinde 2 tabanca, 2 pompalı tüfek ve 1 kesici alet ele geçirilmişti.

"Ateşli Silahla Kasten Yaralama, Kesici Aletle Yaralama, İş Yerinde ve Araçta Izrar" suçlamasıyla haklarında işlem yapılan şahıslardan 8'i polis ve savcılık aşamasında salıverilirken, 5'i tutuklama istemiyle mahkemeye gönderildi. Şüphelilerden K.D. ve M.M. tutuklanırken, 3'ü adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız