SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırı Sonucu Ağır Yaralandı

0
Güncellendi - 2017-07-14 00:52:43
Silahlı Saldırı Sonucu Ağır Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Karakavak Mahallesi'ndeki bir otoparkta, 19 yaşındaki genç silahla vurularak ağır yaralandı.

Olay, Karakavak Mahallesinde bulunan bir yeddiemin otoparkında gece meydana geldi. Silahlı kavga ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi.

Polis ekipleri otoparkta, silahla yaralanmış olan Ö.Y.A. adlı gençle karşılaştı. Yaralı şahıs 112 acil ambulansı ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İlk araştırmada, silahlı saldırıya karışan kişi ya da kişilerin olay yerinden plakası alınamayan bir otomobil ile kaçtığı belirlendi.

Olay yerindeki boş kovanlara incelenmek üzere el konulurken, başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Gul (6 yıl önce)
    Valla eskisi gibi Malatya nin yerlisi kalmadi sağın solun psikopatlari doldurmus malatyayida .Eskiden aileler çocuklarına terbiye veriyordu sahip cikiyolardi saygiyi ogretiyolardi haklarını aramayi saygısızlık olarak ogretiyolar. 8 yasindaki çocuk buyugune cemkirir aile gulerse ilerde başına bela alir. Aile sahip cikacak
    0
    0
    Yanıtla
  • çaresiz (6 yıl önce)
    ben çarşıda esnafım dükkanıma 5 sefer uyuşturucu bağımlısı piskopat geldi müşterilerime küfretti .her olayındada polisi çağırdım aldı götürdü..ve ertesi gün bıraktılar .ben bu adam birilerini öldürecek ya beni yada bi başkasını dedim bu adamı ceza evine neden göndermiyosunuz dedim.o piskobat en sonunda 3 kişiyi yaraladı.birinin kalbine bıçağı soktu yani illa birilri ölecekki ceza alsınlar memlekette kanun namına hiç birşey yok.o piskobattada bunun rahatlığı vardı.bizde ekmeğimizin hatırına kanun olmayınca eyvallah çekiyorduk..
    0
    0
    Yanıtla
  • YUNUS (6 yıl önce)
    Teksas Malatya. Sayın editör Allah rızası için bu durumları bakana veya vali beye bir şekilde iletin. Emniyet radar cezası kesmekten başka nerede uygulama yapıyor. Hiç yolda polis falan gören varmı. Malatya'daki bütün pislikleri herkes biliyorken, yetkililerin bu kadar duyarsız kalması gerçekten manidar.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    ulusal basında bile malatya'daki silahlı olaylar yazıyor demek,ki malatya ülkemizde en fazla sıkıntılı karışık olan il olmuş ki caddelerde bunu görmek mümkün caddelerde parklarda bu olaylar yüzünden biryere gidemiyoruz çıkamıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sorun, Malatya ilimizde değil. Sorun, insanlarda! Burada genelleme yapamayız.. Insanlara neler oluyor da, 19 yaşındaki gencecik bir çocuğu acımasızca silah yağmuruna tutabiliyorlar? Bizim görevimiz ise milletimize sahip çıkmak, bu duruma getirmemek. Sonra da Allah Teala ya havale etmek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Sefa (6 yıl önce)Sumeyra isimli kullanıcı yorumuna
    Sümeyra Hn. Bu olayları yapanlar da İNSAN! ve o insanlar Malatya'da yaşıyor. Mehmet arkadaşım Mars'ta yaşanan olayları anlatmıyor zaten. Sorun aslında yorumunuzun sonunda Sizin'de belirttiğiniz gibi "Allah Teala ya havale etmek" mantığında. Umarım bir gün bu sorunları irdeleyip, sosyal, ekonomik, ahlak, ve eğitim konularına da ele alıp ona göre yorum yapabilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla