SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırı ve Hırsızlık Olayı Failleri Yakalandı

0
Güncellendi - 2021-03-08 03:39:16
Silahlı Saldırı ve Hırsızlık Olayı Failleri Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şube ekipleri tarafından yapılan denetim, operasyon ve uygulamalarda bazı hırsızlık olayları ile bir ev ve otomobilin kurşunlanması olayının failleri yakalandı, silah ile uyuşturucu- uyarıcı madde ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

• 5 adet tabanca,

• 1 adet kurusıkı,

• 30 adet fişek,

• 0,32 gr metamfetamin,

• 851 adet uyuşturucu hap,

• 23,60 gr esrar,

• 3,93 gr Kannabinoid ele geçirilmiştir.

• Cezma Kartay Caddesinde bir işyerinde kapalı alanda sigara içme, Alkol sunumu yapma, ruhsatını ibraz etmeme, pandemi saatlerine riayet etmediğinden gerekli tutanak tanzim edilmiş, Ayrıca 6 şahısa maske takmamaktan idari yaptırım uygulanmıştır.

• Tandoğan Mahallesinde meydana gelen bir motosiklet hırsızlığıyla ilgili; yapılan çalışmalarda şüpheli şahıs yakalanmış. Çalıntı motosiklet sahibine teslim edilmiş. Adli tahkikat devam etmektedir.

• Dabakhane Mahallesinde bir işyerinin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği, covid-19 tedbirleri kapsamında çıkan genelgelere aykırı davrandıkları tespit edilmiş (açma kapama saati, kıraathanelerde oyun oynama yasağı, sokağa çıkma yasağını ihlal, kapalı alanda sigara tüketimi, belgesiz alkol sunumu) işyerleri ile alakalı gerekli tutanaklar tanzim edilmiş, olay yerine zabıta ekipleri çağrılarak mühürleme yaptırılmış, işyerleri içinde bulunan 10 şahsa idari yaptırım tutanağı tanzim edilmiştir.

• Melekbaba Mahallesinde gerçekleşen faili meçhul motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili; yapılan çalışmalarda, motosiklet Sarıcıoğlu mahallesinde terk vaziyette bulunarak müştekiye teslim edilmiş, şüpheli 2 şahıs yakalanmış, konunun gereği yapılmıştır.

• Yeni Hamam Mahallesinde bir İş Hanında meydana gelen Faili Meçhul işyerinden hırsızlık olayıyla ilgili yapılan çalışmalarda şüpheli K. U. yakalanmış. işyerinden çalınan 2 adet laptop, 3 adet ekran ve 2 adet harici hardisk bulunmuş ve müştekiye teslim edilmiş. Şüpheli şahıs adli kontrol ile serbest kalmıştır.

• Çöşnük Mahallesinde İkamet ve Oto kurşunlama olayı ile ilgili müştekiye ait İkamet balkon alt duvar kısmında 3 adet isabet aracının sol kapı yan tarafı ve sol ön far kısmında bir isabet mevcut olup olay yerinde 10 boş kovan 3 adet dolu kovan olay yeri ekiplerince incelemek üzere alınmıştır. Yapılan kapsamlı çalışmalarında 6 şüpheli şahıs tespit edilmiş olayda kullanılan tabanca ile yakalanmıştır. Olayın alacak verecek meselesinden dolayı gerçekleşmiş. Olayın şüphelisi H. A. B. adli makamlara sevk edilecektir.

• Akpınar Mahallesinde faaliyet gösteren isimsiz işyerinde kumar oynayan 4 şahsa idari para cezası uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 200 TL muhafaza altına alınmış, İşletmeci K. A. hakkında *Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem yapılmış, şahıslar hakkında covid-19 tedbirleri kapsamında idari işlem yapılmıştır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız