SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emekli Polis İhraç Polisi Vurdu

0
Güncellendi - 2019-10-27 19:06:46
Emekli Polis İhraç Polisi Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

ÇİFTE SİLAHLI SALDIRGAN YAKALANDI..  Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Yeşilevler'de meydana gelen olayda 1 kişi silahla yaralandı. Olayın emekli polis olduğu bildirilen faili, kısa süre sonra yakalanırken, yaralanan şahsın da KHK ile meslekten ihraç edilmiş polis olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, olay saat 16.15 sıralarında Yeşilevler 1. Blok önünde meydana geldi. Burada tartışan iki kişiden biri diğerini silahla yaraladıktan sonra yaya olarak olay yerini terketti. Olayın polise bildirilmesi üzerine, ekipler bölgeye gelirken, 33 yaşındaki Osman Bağcı adlı yaralı olay yerine çağrılan 112 ambulansı ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde 1 adet tabanca bulundu.

Yaya olarak uzaklaşmakta olan şüpheli emekli polis Ş.S, Trafik Eğitim Parkı civarında bir polis ekibi tarafından, üzerinde 1 tabancayla yakalandı. Yapılan ilk araştırmada, olay yerinde bulunan tabancanın da bu şahsa ait olduğu saptandı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralının durumunun iyi olduğu, tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Emekli polis S.Ş. gözaltına alınırken, olayla ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Üsteğmen Ahmet (4 yıl önce)
    khk ile ıhraç edilen polis memurunun ism-i yazıyor da Neden vuran emekli polisin adını yazmadınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Emekli polis olarak belirtilen şahıs şeyh diye geçinen bir şahıstır. Lütfen artık bu tür şahıslara kanmayınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (4 yıl önce)
    Bilge han fetonun propagandasını yapma burada.kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilge Han (4 yıl önce)Kernekli isimli kullanıcı yorumuna
    Okuduğunu anlayanlar için yorum yazmıştım haklısın senin gibilerin de olabileceğini hesaba katmalıydım. Yazdığım yorum KHK ile ihraç edilmiş ancak üç yıl boyunca hakkında ya hiçbir soruşturma açılmamış yada mahkemeden beraat ederek suçsuzluğu kesinleşmiş pekçok insanın mağduriyetine dikkat çekmek içindi. Peki bir insan senin de dediğin gibi sütten çıkmış ak kaşık olduğunu beraat, takipsizlik vs dışında daha nasıl ispat edebilir? Birkaç gün önce Ağrı Doğubayazıt'ta, PKK'lı teröristlerin askeri araca roketatar ile düzenlediği saldırıda ŞEHİT düşen Er Zekeriya Altunok'un FETÖ soruşturması kapsamında meslekten KHK ile ihraç edilmiş ve 16 ay cezaevinde yatmış daha sonra Yargıtay tarafından suçsuz bulunup pardon denilerek beraat etmiş ama ihraç edildiği işine iade edilmeyen eski bir polis memuru olduğu ortaya çıkmıştı. Yani senin anlayacağın ŞEHİT, KHK ile ihraç edildi, beraat etti ve şehit düştü. Böyle otuzbin civarında mağdur olduğu ve suçsuzluğunu ispat etmelerine rağmen işlerine iade edilmediklerine dair pek çok resmî açıklama yapıldı. Kafanın çalışma şekline bakılırsa hukuken suçsuz olduğu kesinleşmiş ihraç polis, FETO propagandası yapmak için vatan için ŞEHİT oldu. Umarım senin için Allah'tan akıl ve vicdan istemek için çok geç kalmamışızdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Conan44 (4 yıl önce)
    Emekli olanlar senin gibi sivil vatandaş değillerdir.Bunlar çalışırken görevlerinden dolayı bir takım kişi ve terör grupları ile mücadele ettiler bu yüzdende bir çok hasım ve düşman kazandılar.Emekli olduktan sonra saldırıya uğrayan ve öldürülen sayısız emekli güvenlik mensupları var.Bu olayın neden kaynaklandığını bilmiyoruz ancak tavsipde etmiyorum.Ancak yaptığın yoruma katılmak mümkün değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilge Han (4 yıl önce)
    KHK ile savunması alınmadan ihraç edilen insanların pekçoğu hakkında ya hiçbir soruşturma açılmadı ya da mahkemeden beraat ettiler. Masum oldukları ortaya çıkmasına rağmen ihraç edildikleri işlerine döndürülmüyorlar. Bir anlamda sivil ölüme mahkûm edilen KHK'lıların herhangi bir işte SGK'lı çalışmaları da yasak. Malatya'da hiçbir suçu olamamasına rağmen ailesiyle ekmeğe muhtaç, çevresi tarafından dışlanmış pekçok KHK'lıyla karşılaştım. Hepsinin insanın içini acıtan bir hikayesi var. Yukarıdaki haberi okuyunca zaten sivil ölüme mahkum edilmiş KHK'lıların birtek gerçekten öldürülmeleri kalmıştı oda Allah korusun neredeyse gerçekleşiyormuş dedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Emekli olanlar benim gibi sivil vatandastir silahlarının alınması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı'ya (4 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Emekli polisler vefat edince tabutuna kanunen Türk bayrağı sarılması mecburiyeti var, senin öyle bir hakkın var mı saksıyı biraz çalıştır bakalım neden böyle oluyor?
    0
    0
    Yanıtla