SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırıdan 20 Dakika Sonra Yakalandılar

0
Güncellendi - 2019-10-25 04:50:20
Silahlı Saldırıdan 20 Dakika Sonra Yakalandılar
A- A+ PAYLAŞ

Perşembe sabaha karşı Göztepe Mahallesi'nde meydana gelen silahlı saldırının şüphelileri, olaydan 20 dakika sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; saat 04.00 sıralarında Göztepe Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki bir evin önüne otomobille gelen şahıslar tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Açılan ateş sonucu, evin önünde park halinde olan taksi isabet alarak hasar gördü. Görgü tanıklarının ifadelerine göre saldırganlar olay yerine geldikleri plakası kapatılmış otomobille kaçtılar.

Olayın haber alınması üzerine bölgede araştırmaya başlayan polis ekipleri, 20 dakika sonra içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobili Bulgurlu Mahallesi yolu Göller bölgesinde yakaladılar. Otomobilde ve şahıslar üzerinde yapılan aramada silaha rastlanmazken, çevreyi araştıran polisler bir süre sonra yol kenarına atılmış olan suç aleti silahı da buldular.

Şahıslar polis merkezine götürülürken, olayla ilgili araştırma ve soruşturmanın sürdürüldüğü, saldırının Çarşamba akşam saatlerinde meydana gelen bir kavgayla ilgili olduğunun değerlendirildiği öğrenildi.

AKŞAMKİ SALDIRI

Bu arada Büyük Mustafa Paşa Mahallesi'nde de Çarşamba akşamı içerisinde park halinde bulunan bir araca otomobilden silahla ateş açan H.H.N. olayı gerçekleştirdikten sonra olay yerinde kaçtı.İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.Bölgede çalışma başlatan polis ekipleri kısa süre içerisinde olayın şüphelisi H.H.N. ile beraberindeki 1 kişiyi olayda kullanılan suç aleti ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (4 yıl önce)
    Malatyam asayiş olaylarıyla anılmaya başlandı artık il dışında gorevliyim siteyi sürekli takip ediyorum ama hep cinayet hep saldırı Sayın Müdürümüz Ercan DAĞDEVİRE den ALLAH razı olsun varlığını hissettirdi.Cok güzel olacak inşallah herşey.
    0
    0
    Yanıtla