SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırının Şüphelisi Yakalandı

0
Güncellendi - 2021-06-10 09:14:06
Silahlı Saldırının Şüphelisi Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Taştepe'de otomobilden ateş açılarak bir kişinin yaralanması olayı ile ilgili olarak şüphelinin yakalandığı bildirildi. Asayiş Şubesi ekiplerinin ayrıca, çeşitli olaylara müdahale ettiği belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden, Asayiş ekiplerinin çalışmalarına ilişkin şu bilgi verildi:

"Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

• Müşteki Ö. Y. ve bilgi sahibi B. B. isimli şahıslar Taştepe Caddesinde yaya olarak gittikleri esnada bir araçtan ateş edildiğini beyan ederler, Müşteki Ö. Y.nin sağ kaval ayak bir adet giriş mevcut, olay yerinde 7 adet boş kovan bulunmakta, olayın nedeni ile ilgili bilgi vermemekte, Konu ile ilgili yapılan çalışmalarda şüpheli araç tespit edilerek, araç sahibi T. T. isimli şahıs yakalanmış. Şahıs bahse konu aracın şuan M. K. isimli şahısta olduğunu şahsın ikametine gelerek bir adet tabanca bıraktığını ve teslim edeceğini beyan etmiş. Bir adet Sig Sauer marka tabanca ve tabancaya ait bir adet şarjör elde edilerek muhafaza altına alınmış. Araç İnderesi Caddesi üzerinde park halinde alınmış. Araç ile ilgili gerekli inceleme yaptırılmış. Araç ile ilgili M. K. isimli şahıs yakalanmış, tahkikat devam etmektedir.

• 289,60 gr kannobinnoid, 3,18 gr Metamfetamin, 34 adet hap, 4 adet tabanca, 1 kurusıkı tabanca ve 47 adet fişek ele geçirilmiştir.

• 03.06.2021 günü Merkez Beydağı Mahallesinden çalınan araç yapılan araştırmalar neticesi Akçadağ yol ayrımı petrol istasyonu içerisinde park halinde bulunarak müştekisine teslim edilmiş. Olayın şüphelisi H.M. isimli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir.

• Tandoğan Mahallesinde meydana gelen faili meçhul motorsiklet hırsızlığıyla ilgili; yapılan kamera çalışmalarında olayın şüphelisinin C. K. isimli şahıs çalıntı motor ile birlikte yakalanmış, çalıntı motor müştekisine teslim edilmiş tahkikat devam etmektedir.

• Halep Caddesinde faaliyet gösteren ruhsatsız ve isimsiz iş yerinde kumar oynayan 4 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 1.275 TL para geçici olarak muhafaza altına alınmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem yapılmıştır.

• Melekbaba Mahallesinde durdurulan plakasız motosikletin şase numarasından yapılan sorgusunda Adana ilinde hacizli ve trafikten men olduğu anlaşılmış araç otoparka çekilmiştir.

• Niyazi Mısri Caddesinde durdurulan plakasız motosikletin yapılan şase numarası sorgusunda Sanayi Polis merkezince ÇALINTI ARAÇ OLARAK ARANDIĞI anlaşılmış, sürücüye trafik yönünden 2.698 TL para cezası uygulanmış olup gerekli tahkikata başlanılmıştır.

• İnönü Caddesinde plakasız motosiklet durdurulmuş yapılan kontrollerde tescilli olmadığı, ayrıca sürücüsünün ehliyetsiz olduğu anlaşılmış trafik yönünden 4.037 lira para cezası uygulanmış araç otoparka çekilmiştir.

• Terminal Caddesinde durdurulan plakasız motosikletin motor numarasından yapılan sorgusunda Sümer Polis Merkezince ile ÇALINTI ARAÇ OLARAK ARANDIĞI anlaşılmış, araç otoparka teslim edilerek tahkikata başlanmıştır.

• Çavuşoğlu Mahallesinde plakasız motosikletin Trafikten Men olduğu anlaşılması üzerine çekici vasıtasıyla yediemin otoparkına çektirilmiştir.

• Sancaktar Mahallesinde bir adreste meydana gelen faili meçhul ikametten hırsızlık olayı ile ilgili ikamet kapısını kart ile açmak suretiyle ikametten 11.000 TL değerinde hırsızlık yapan şüpheli Y.T. yapılan çalışmalarda gözaltına alınmış adli makamlarca tutuklanmıştır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız