SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şimdi Büyük Bir Yapılaşma Var"

0
Güncellendi - 2018-10-20 05:13:12
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

685 metre uzunluğundaki caddede kaldırım, yol, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, kaldırım çalışmalarının büyük bölümünü tamamladı.

7 metre genişliğindeki Kavacık Caddesi’nde tüm altyapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmalarını kısa bir sürede tamamlayacak. Kavacık Caddesi, Yıldıztepe ile Çevre Yolunu Yeşilçam Caddesi’ne bağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın doğusunda bulunan ve hızlı bir gelişim gösteren Tandoğan, Yıldıztepe ve Göztepe Mahallesi’nin bulunduğu bölgede Yeşilçam Caddesini prestij caddesine dönüştürürken, Kavak Caddesi ile Göztepe bağlantı yolunda işlerin sonuna yaklaştı.

Bölge sakinleri de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ettiler. Bölgenin hızla geliştiğine dikkat çeken vatandaşlar, “Bundan birkaç yıl önce burası Malatya’nın en gelişmemiş en değersiz bölgesi olarak görülüyordu. Yapılan imar çalışmaları sonunda bölgenin kaderi değişti. Şimdi büyük bir yapılaşma var. Yeşilçam Caddesindeki düzenlemeler bölgeye ayrı bir kalite ve değer getirdi. Göztepe bağlantı yolu ile Kavak Caddesi de çok güzel oldu. Kavacık Caddesi’nin de güzel olacağını düşünüyoruz. Bölgedeki değişim gözle görülebilir güzellikte. Bu güzelliğin oluşmasında emeği olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yıldıztepeli (5 yıl önce)
    Simdi haberde su ifade var "7 metre genişliğindeki Kavacık Caddesi’nde tüm altyapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmalarını kısa bir sürede tamamlayacak. " bu bilgi YALAN simdi ben her gun o caddeyi kullaniyorum ve goruyorum henuz elektrik yer altina alinmadi, telefon hatları yer altına alınmadı, doğalgaz bina bağlantı kutuları konulmadi ve belediye kaldırım yapıyor ha söylediklerimin ispatida belediye tarafından büyük zahmetle dronla çekilen fotoğrafa yani haberdeki fotoğrafa dikkatli bakarsanız demir elektrik direklerini ve tahta telefon hattı direklerini görürsünüz. Şimdi soruyorum yazık degilmi yarın bu bahsettiğim hatların yer altına alınması icin o kaldırımlar ve asfalt yeniden kazilacak alt yapı çalışması yapılmadan direkt kaldırım yapılıyor şu an bu çalışma ya secim çalışması yada hani bu kaldırım taslarini üreten şirket zarar ediyormuş ya ona destek çalışması. Sayın editör size söz yarın bu çalışma bittikten sonra bu kaldırım bu yol kısa süre sonra sökülecek bende size fotoğraflarını gönderecem sizde belediyenin bültenine atmış olduğu bu haberle birlikte o fotoğrafları yayınlayıp "HANI TÜM ALT YAPI ÇALIŞMASI YAPILMISTI" başlığıyla haber yapacağınıza söz verirmisiniz.
    0
    0
    Yanıtla