SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sivas Maçının Bilet Satışları Sürüyor

0
Güncellendi - 2019-12-04 13:44:18
Sivas Maçının Bilet Satışları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 14.haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, 7 Aralık Cumartesi 15.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek.

Zirveyi yakından ilgilendiren BtcTurk Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor karşılaşmasının bilet satışları devam ediyor.

Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

Batı Alt Tribün: 60 TL

Batı Üst Tribün: 40 TL

Batı Üst Aile Tribünü: 40 TL

Doğu Alt Tribün: 25 TL

Doğu Üst Tribün: 20 TL

Güney Alt Tribün: 5 TL

Güney Üst Tribün: 5 TL

Kuzey Alt Tribün: 5 TL

Kuzey Üst Tribün: 5 TL

Misafir Tribünü: 5 TL

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi /Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • paşa44 (4 yıl önce)
    Batı alt tarafının ceza yemesi tamamen yönetimin ve güvenliğin hatası fener maçında batı al türübününün bulunduğu kısma fener forması giymiş seyirciler vardı çok tartışma çıktı fenerlilerin orda ne işi var ? bunu yönetim ve güvenlik görmüyormu hangi statda bu kadar gevşeklik var ? oda yetmiyor fenerli kişiler malatyasporlu taraftarları tehdit ediyor dışarda bekleyin diyordu.. seneye kombine alırken bir kez daha düşüneceğiz arkadaşlarla bu olayları...
    0
    0
    Yanıtla