SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Siz Saldırdıkça Liderimizi Daha Çok Seviyoruz'

0
Güncellendi - 2022-01-24 14:27:46
'Siz Saldırdıkça Liderimizi Daha Çok Seviyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

AKP'LİLERDEN SEDEF KABAŞ İÇİN SUÇ DUYURUSU.. AKP Malatya İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş ile CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu.

AKP Malatya İl Başkanlığı, bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden Sedef Kabaş ile CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu. İl Başkanı İhsan Koca, ilçe başkanları ve il yönetim üyeleri ile birlikte Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına gelerek suç duyurusunda bulundu.

Koca, yaptığı açıklamada konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi. Kabaş'ın ifadelerinin tahammülü mümkün olmayan ağır bir hakaret olduğunu belirten Koca, "CHP'nin adeta yayın organı haline gelen Tele 1 ekranlarında sistematik olarak partimize, genel başkanımıza ilke, ahlak, hukuk tanımayan hakaretamiz ifadelerle en ağır saldırılar gerçekleştirilmektedir. 14 Ocak'ta Uğur Dündar'ın moderatörlüğündeki programa CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve sözde gazeteci Sedef Kabaş konuk olmuştur. Bu programda Kabaş, AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bu defa hiçbir şekilde tahammülü mümkün olmayan ağır bir hakarette bulunmuştur. Daha öncesinde değişik zamanlarda ağır hakaretlerde bulunmuş program konukları da bu hakarete sessiz kalarak ortak olmuşlardır. Ülkemiz, son 20 yıldır diplomasiden askeri hamlelere, sanayiden teknolojiye, sağlıktan adalete yaptığı devrimsel kalkınma hamleleri ile tarih sahnesinde kutlu yürüyüşüne devam etmektedir. Yapılan kalkınma hamleleriyle prangalarından kurtulan ülkemiz itibar kazanmış, bölge coğrafyasında ve uluslararası arenada söz sahibi bir ülke konumuna gelmiştir" dedi.

Türkiye’nin son 20 yıldır diplomasiden askeri hamlelere, sanayiden teknolojiye, sağlıktan adalete yaptığı devrimsel kalkınma hamleleri ile tarih sahnesinde kutlu yürüyüşüne devam ettiğini kaydeden Koca, yapılan kalkınma hamleleriyle prangalarından kurtulan ülkenin itibar kazandığını, bölge coğrafyasında ve uluslararası arenada söz sahibi bir ülke konumuna geldiğini belirtti. Koca, “Bu büyük başarıda en büyük pay hiç şüphesiz Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a aittir” ifadelerini kullandı.

“Siyasete girdiği yıllardan bu yana muhalefete sayısız mağlubiyet yaşatan, halkın teveccühüyle seçimler kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu zaferlerini hazmedemeyen hazımsız güruh sistematik ve gözü dönmüş bir şekilde saldırılar düzenlemeye devam etmektedir” diyen Koca, “Ülkemiz, bir yandan son 20 yılda gerçekleştirdiği yoğun kalkınma hamleleri serüvenine devam ederken bir yandan da maalesef dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyecek kadar düşük seviyede bir muhalefet anlayışının engellemeleriyle karşı karşıya kalmaktadır. Bu seviyesi düşük muhalefet anlayışı ülkemizin içeride ve dışarıda menfaatinin her daim karşısında yer alarak toplumsal huzurumuza kastedecek hiçbir fırsatı kaçırmamakta ve gizli açık her türlü ihanet şebekeleriyle ortak hareket etmekten imtina etmemektedir. Söyleyecek sözü olmayan çaresizler, ya küfürler savurur ya tehdit ve hakaretlerde bulunur ya da saldırıya geçer. Şundan emin olabilirsiniz, siz saldırdıkça biz liderimizi daha çok seviyoruz, ona daha sıkı sarılıyoruz. Siz saldırdıkça büyük Türkiye’nin büyük liderinin açtığı yolda devam eden yürüyüşümüzü daha kararlı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan çirkinliği, anti demokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınadıklarını ve AKP teşkilatları olarak Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ifade ederek, bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacaklarını kaydetti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • turan(44) (2 yıl önce)
    Allah mübarek etsin. Ne diyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan(44) (2 yıl önce)
    Allah mübarek etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (2 yıl önce)
    Sizin sevginiz menfaat sevgisi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yerelli (2 yıl önce)
    Durmak yok! gölgesinde oturduğu ağacın dalını kesmeye devam...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tinatamo (2 yıl önce)
    Ekibe bakın hele. Çıkın Erdoğan’ın arkasından aday olun bakalım kaç oy alacaksınız? Bi işe yaradığınız yok bari çekilin aradan. Gölge etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan circan (2 yıl önce)
    Siz seversiniz çıkar ilişkisi onun varlığı sizin cebinizi bizlerden aldiklariyla doldurduğunuz için mutlusunuz biz sizleride liderinizide sevmiyoruz istemiyoruz düşün artık milletin yakasindan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Suç duyurusunda bulunmuş abiler Mehmet çınarın Almanya İnsan kaçacılığı içinde suç duyurusunda bulunun gençlik kolları mensubunuz küçük yaşta erkekleri taciz ettiği içinde suç duyurusunda bulunun torpil adam kayırma içinde suç duyurusunda bulunun da görelim...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Metehan (2 yıl önce)
    Menfaatiniz biterse sevginiz de biter merak etmeyin ... Ayrıca değil Cumhurbaşkanı bu ülkede kimseye hakaret edilmesi meşru sayılamaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Genc (2 yıl önce)
    Sezen aksuyuda suc duyurusunda bulundular mi acaba egemen bagis ayetle dalga gecti adami odullendirdiniz buyukelci yaptiniz utanmadanda islamin son kalesiyiz diyosunuz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tarihe not düşelim lütfen! (2 yıl önce)
    Ak partili bağzı avukatlar çıkarları için taraf Olmuş suç duyurusu yapmışlar. Erinmedim saydım:) 13 kişi. Başta il başkanın İhsan Koca , yanında Ramazan Acar, Muhammet Yalçınkaya, Namık Gören, Mustafa Özünver, Bayram Taşkın, Murat Görgeç, Haşim Cengil. Reha Hotar , Şinasi Ekmekçi, diğer üçünü seçemedim. Memlekette ki mafya için, fuhuş için, uyuşturucu için, hırsızlık , yolsuzluk için neden suç duyurusu yapmamışlar . Memlekette bütün sorunlar çözüldü bu avukat beyler bu suç duyurusu ile memleketi mi düzeltecekler. Lütfen gelecekte oturmayı hayal ettiğiniz koltukları da yazıp Reise yollayın. :) ya da elde etmeyi hedeflediğiniz rantları. Sonra suç duyurusunda bulunmanın avukatlık bedeli deyin daha samimi olur. Demokrasi, insan hakları, özgürlük, mazlumdan yana olmayı bırakıp iktidara şirinlik avukat duruşu anlamında pek makul duruş değil. Adaletin , insan haklarının, hukukun bolca eğilip büküldüğü ve birçok mağdur oluşan bu dönemde bunlara sağır olanlar adalet hepimize lazım. Çok değil 5 yıl sonra bakalım bu beyler bu kez hangi iktidarı destekleyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Saydığınız isimleri sizin gibi yakinen tanıyorum ,senelerdir girmedikleri siyasi parti çalmadıkları kapı kalmadı rüzgar nereye bunlar oraya hepside çok dürüst insanlardır Allah işlerini rast getirsin ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Umut (2 yıl önce)
    elektrik faturalına düzenleme gelmese asıl saldıryı kendi seçmeninde alacaksınız.....
    0
    0
    Yanıtla
  • ADNAN (2 yıl önce)
    Bu ülkede seçilmiş cumhurbaşkanına hakaret var ise yargı gereğini yapar elbette. Haktan hukuktan yana olan bu Hüseyni duruşunuzu Kocasından trilyonluk temizlik malzemesi alan bakan içinde bekleriz. Bakara makara diyen ve üstüne atanan büyük elçi içinde isteriz. 750 Milyon dolar bankadan kredi alan iş adamı içinde isteriz. Haberde resim var samimiyet yok yazık Kuran da bulunan ayet ile dalga geçene de dava açın sonra resim çektirin cesaretiniz varsa hadi sizi görelim ve ayakta alkışlayalım Malatya farkı diyelim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Selami (2 yıl önce)
    Bunlara yukarıdan bir talimat gelse kendiniz hakkında suç duyurusunda bulunan diye hemen koşacaklar. Çünkü iradeleri yok. Ayrıca hiç samimi değiller. Hani şu eski malum bakanları vardı, 'Bakara makara' diyerek Kur'ana hakaret eden. O adam o lafları söylerken neredeydiniz a müslüman kardeşler. Tabi yukarı sahip çıktı, dilinizi yuttunuz değil mi? Adamı birde büyükelçi yaptınız. Onun için samimi filan değilsiniz. Bu parti size öyle şeyler kazandırdı ki, vicdanınızı askıya aldınız. Kur'ana hakaret eden kendilerinden olursa tık yok, ama...... Bunlardan önce şikayetçi olan sakallı arkadaşlar vardı. Bu sözlerim onlar için de. bakara makara derken, Allah'ın kelamıyla dalga geçilirken neredeydiniz? Bunların hiç biri samimi değiller.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • doğru tespitler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)Selami isimli kullanıcı yorumuna
    Bakara makara bişey mi? "Allahın bütün vasıflarını taşıyan lider " imiz dediler. Yani liderlerini , haşa Allah'la kıyasladılar da birinin gıkı çıkmadı. Neden, bir tek cevap yok mu?
    %100
    %0
    Yanıtla