SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sizlerle Gurur Duyuyorum"

0
Güncellendi - 2016-12-29 18:46:44
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Üniversitelerarası Spor Federasyonu İkinci Lig Grup Birinciliği müsabakalarında sergiledikleri üstün performansla birinci lige yükselen İnönü Üniversitesi Erkek Voleybol ve Erkek Futbol Takımı, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret etti.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cemal Gündoğdu, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik, Spor Şube Müdürü Salih Coşar, Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Doç. Dr. M. Emin Kafkas, Erkek Futbol Takımı Antrenörleri Murat Kurt ile Soner Bayram, ve sporcuları makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, elde edilen başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat’ın da hazır bulunduğu ziyarette, elde ettikleri başarıları Rektör Prof. Dr. Kızılay ile paylaşan takım yöneticileri ve sporcuları, verilen desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Antalya'da gerçekleşen müsabakalarda iyi bir performans sergileyerek bir üst lige çıkmayı garantilediklerini belirten takım antrenörleri birinci ligde de aynı azim ve kararlılıkla yollarına devam edeceklerini ifade ettiler.

Takım yöneticileri ile sporcuları kutlayan ve başarılarından dolayı gurur duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay kendilerine hediye verdi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız