SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SMMMO Yönetiminde Görev Bölümü

0
Güncellendi - 2016-06-15 23:07:23
SMMMO Yönetiminde Görev Bölümü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO)'nın geçtiğimiz ay sonunda yapılan genel kurulunda seçilen yönetim görev bölümü yaptı. Oda başkanlığına Nuh Boyraz (fotoğrafta sağ başta) getirilirken, 2. Başkan ve Oda Sekreteri Erhan Korkmaz (fotoğrafta ortada) oldu.

SMMMO'da nspi temsil sisteminin uygulandığı oda seçimine, Güven ve İstikrar Grubu, Değişim Grubu ve Mesleki Vizyon Grubu olmak üzere 3 grup aday olmuştu. Değişim ve Mesleki Vizyon grupları 5 kişilik oda yönetiminde 2'şer üyelik, Güven ve İstikrar Grubu ise 1 üyelik kazanmıştı. Yönetim Kuruluna; Değişim Grubu’ndan Nuh Boyraz ve Mustafa Gümüşboğa, Mesleki Vizyon Grubu’ndan Serdar Böke ve Ceyhun İsa Işıklı, Güven ve İstikrar Grubundan Erhan Korkmaz seçildiler. Oda yönetiminin icra kurulları için Güven ve İstikrar ile Değişim Grupları işbirliği yaptılar.

SMMMO'daki görev dağılımına ilişkin oda açıklaması şöyle:

"Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 28-29 Mayıs 2016 Tarihinde yapılan Olağan genel kurul toplantısında 3 yıl süre ile göreve seçilen Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri kendi aralarında görev dağılımı yaparak aşağıdaki şekilde oluşmuştur.

Yönetim Kurulu

Başkan - Nuh Boyraz

2.Başkan Ve Oda Sekreteri - Erhan Korkmaz

Muhasip Üye - Mustafa Gümüşboğa

Üye - Serdar Böke

Üye - Ceyhun İsa Işıklı

Disiplin Kurulu

Başkan - Korkut Akkoyun

Üye - Ramazan Şerif Turgut

Üye - Abdurrahman Çetin Ülger

Üye - Selahattin Aşkın

Üye - Demet Keleş

Denetim Kurulu

Başkan - Mehmet Akif Altunkaya

Üye - Naci Özer

Üye - Abdulvahap Hakan Aslangiray

Yeni dönemde oluşan Oda Yönetiminin ve kurulların Meslek Camiamıza ve İlimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz."

FOTOĞRAF: Malatya SMMMO yöneticileri (soldan sağa):Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Böke, 2. Başkan ve Sekreter Erhan Korkmaz ve Başkan Nuh Boyraz

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

smmmoyönetim

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız