SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sofular'ın Su Sorunu Çözüldü

0
Güncellendi - 2021-01-07 04:43:29
Sofular'ın Su Sorunu Çözüldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kuluncak İlçesi’ne bağlı Sofular Mahallesi’nde 4 bin 500 metrelik içme suyu hattı çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarla Sofular Mahallesinde yaşanan içme suyu problemi çözüldü.

Çalışmalar ile ilgili bilgiler veren MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, il geneline daha kaliteli altyapı sağlamak adına çalışmaların devam ettiğini belirterek, Sofular Mahallesi’nin içme suyu sorunun çözüldüğünü kaydetti. Karataş, “MASKİ olarak sahadayız. 7/24 çalışıyoruz. Tüm ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz alt yapı ve içme suyu çalışmalarımızla vatandaşımıza sağlıklı ve kaliteli içme suyu hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Sofular Mahallemizde yaşanan içme suyu problemini çözdük. Önceden keson kuyu ile içme suyu temini sağlanıyordu. Onu iptal ederek yeni sondaj çalışması yaptık. Yaklaşık 4 bin 500 metre içme suyu hattı yaptık. Çalışmalarımızın yüzde 95’lik kısmını tamamladık. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Kuluncak İlçesi Sofular Mahalle Muhtarı Naim Yıldırım ise, “Mahallemizin içme suyu sorunu vardı. MASKİ’ye müracaat ettik. Ekipler en kısa sürede gelerek inceleme yaptılar. Ekipler bu zor kış şarlarında çalışıyorlar. Sorunlarımızla sıkıntılarımızla bire bir ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüz Sayın M. Yaşar Karataş’a ve ekibine şahsım ve mahallelim adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız