SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sokak Hayvanlarının Yanındayız"

0
Güncellendi - 2020-06-26 02:55:16
A- A+ PAYLAŞ

Sokak hayvanlarına yönelik toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla AKP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenlendi.

AKP Malatya Kadın Kolları Başkanlığına Vekaleten atanan Kibar Aslan, AKP binasında basın açıklaması düzenledi. Başkan Aslan, “ Sahipsiz, sessiz can dostlarımız, sokak hayvanlarının yayındayız. Bizler AK Parti Kadın Kolları olarak AK Parti, Genel Merkez Kadın kolları Başkanlığımızca organize edilen 81 İlimizde eş zamanlı olarak düzenlenen bu basın açıklamasını sahipsiz sessiz can dostlarımıza sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarının karşılanması, toplumsal duyarlılığı artırmak ve dikkat çekmek amacıyla açıklamaktan gurur duyarız. Bizlerin görevi, Allah rızasını gözetmek, kendimizin olduğu kadar, başkasının da canını düşünmektir” ifadelerini kullandı.

Aslan, “Dünyayı bizimle paylaşan can dostlarımıza değer verelim onları korumalıyız ve hayatını onlarla paylaşmalıyız . Seslerini duyuramayan sahipsiz hayvanlar yaz mevsimi ile beraber gelen sıcak havanın getirmiş olduğu yemek, barınak ve su bulma gibi zorluklarla mücadele etmektedirler. Özellikle pandemi ile beraber gelen kısıtlamalarda ve mevsimin de etkisiyle sıcaktan çok fazla etkilenen can dostlarımız ya bitkin düşüyor veya yaşamlarını kaybediyorlar. İki Cihan serveri, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed ‘in (SAV) Hadis i şerifinde bu dilsiz hayvanlar hakkında Allah'tan korkun diyerek bizleri uyarmıştır. Sahibi Allah olan sokak hayvanları için belirli günlerde bir kap su bir kap mama kampanyasına bizde AK Parti Kadınlar olarak destek oluyoruz . Buradan ilimizdeki gani gönüllü vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Haydi sende sokaktaki dostlarımız için kapının önüne bir kap su bir kap mama bırak” diye konuştu.

iha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız