SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son 5 Maçta 3 Galibiyet Alırsak.."

0
Güncellendi - 2018-11-22 09:54:13
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, Kasımpaşa deplasmanından puanla dönüp, iyi gidişi sürdürmek istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Yıldırım, "Ligde güzel bir gidişatımız var. Tabi milli takım arası oldu. Bu arayı da en iyi şekilde değerlendirmek istedik. Biraz daha üzerine koyarak, Kasımpaşa'nın eksik yanlarını çalışarak, deplasmandan galibiyetle dönmek istiyoruz" dedi.

Yıldırım, güzel gidişatı süslemek istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"İyi çalışıyoruz. Kasımpaşa maçı hazırlıkları çerçevesinde U21 takımımızla bir hazırlık karşılaşması oynadık. O maç da güzel geçti. İnşallah bu başarıyı devam ettirir ve ligi güzel bir yerde bitiririz."

Süper Lig'de geride kalan 12 haftalık sürecide değerlendiren Yıldırım, "Bizim için sürpriz sonuçlar olmadı. Özellikle sahamızda bütün takımları yenebileceğimizi düşünüyorum. Trabzonspor maçı 5-0'lık sonuç sürpriz olabilir ama biz maça galibiyet için çıkmıştık. 5-0'da çok güzel bir sonuç oldu. Önümüzdeki haftalarda alt sıradaki rakiplerle karşılaşacağız. Son 5 maçta 3 galibiyet alırsak, üst sıralarda yer alırız. Ligde ilk 10 içerisinde yer almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Kasımpaşa maçının kendileri için önemli olduğuna dikkat çekerek, "Rakibimiz de iyi gidiyor. Bu anlamda güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Puan tablosunda 1 puan önümüzdeler, direkt kendi rakibimiz. Hücum hatları çok iyi, çok gol atan bir takım ama zayıf noktaları da var. Biz, o zayıf noktalardan onları vurarak galibiyeti almayı istiyoruz. Biz bu havayı yakalamışken galip gelmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet demirhan (5 yıl önce)
    kasımpaşa maçı zor beraberlik fena olmaz. Akhisar maçı kolay görünüyor. kazanırız gibi. Erzurum çıkışta galibiyet zor. Antalyayı yeneriz. Bursa deplasmanı zor beraberlik iyi sayılır. şu 5 maçta en fazla 2 galibiyet gelir. yuvarlarsak 27 28 puan gibi ilk yarıyı bitiririz.
    0
    0
    Yanıtla