SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Dakikada da Net Pozisyonda Kaçırınca..

0
Güncellendi - 2018-09-01 01:31:20
Son Dakikada da Net Pozisyonda Kaçırınca..
A- A+ PAYLAŞ

Gol kaçırma yarışını Atiker Konya maçında da sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Khalid Boutaib ile Doğu Tribünü’ndeki bazı taraftarlar tartıştı.

Sarı kırmızılı takımın 1-0 mağlup olduğu Atiker Konyaspor karşılaşmasının son dakikalarında da yine net bir pozisyonda gol vuruşunu gerçekleştiremeyen,  gol kısırlığı ve şanssızlığı süren forvet oyuncusu Khalid Boutaib ile taraftarlar arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Kaçan gol sonrası bazı taraftarlar tepki gösterirken, Khalid Boutaib’de karşılık verdi.

Khalid Boutaib’i takım arkadaşı Ömer Şişmanoğlu sakinleştirdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Kara44 (5 yıl önce)
    Yönetim Şeffaf olmalı Paralar nereye gidiyor belli degil..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Her türlü sonuçta yine takımımızın yanındayız ama bu kadar kötü futbolu asla kabul etmem.Helede rakip sahaya sözde pas diye atılan toplar adeta yeni camı avlusunda verilen sadakalar gibiydi.Adeta amatör takım görüntüsündeydik.bu kadar kötü oyunla kaybetmeyi asla kabulenemem.Bautaib i bir daha bizim forma altında görmek istemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (5 yıl önce)
    butayyip gecensenede oyunu birakip taraftara kafa tutttu . tirilyon aliyorlar kimse yuh cekmesin diyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent Aksoy (5 yıl önce)
    Profesyonel futbolcu seyirciyle tartışmaya girmemeli.Boutaib elinden gelen herşeyi yapıyor.Gol atmasa bile rakibe top oynatmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tayib in görevi top oynatmamak değil gol atmaktır kardeş kimse bu adami iyi savunma yapiyo diye iyileyemez.bu adam savunmacı olarak degil santrfor olarak alındı...
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (5 yıl önce)
    bu taraftar kimin taraftarı
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    sadık sadık diyoruz her maç elimiz yüreğimizde bir maç güzel oynuyorsa on maç hatalı oynuyor erken çıkınca hocaya sitem kötü oynar taraftara sitem... Khalid e yorum yok bu yıl çok tepki görür taraftardan amatör gibi nasıl milli takıma alınıyor hayret
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet (5 yıl önce)
    Çok mu havalandik
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle kendilerini birşey sanarsan gelir havanı indirirler defans resmen fiyasko stoperler ligin en kötü defans en kalitesiz defans hattı bizde
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Sen bu takımın çalışanısınız...milyonları alıyorsanız biraz sitemide hoş göreceksiniz...sadık da ilkyarı el kol hareketi yaptı belliki dününü unutmuş..
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    Taraftarın yaptığı çok yanlış.Adam gol kaçırmış morsl vereceğine üzerine gidiyorsun.Böyle taraftarlık olmaz.Daha dördüncü maç.İnsaf be.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (5 yıl önce)
    Boutaib ligin belkide en çok mücadele veren oyuncusu lakin gol yolları adamın sıkıntılı yapacak bişey yok keşke birtane forvet alınsaydı bunlar yaşanmasaydı. En istikrarli oyuncumuz chabeke te dün sol bekte çürüdü gitti bence bunlara dikkat et erol hocam size güveniyoruz inşallah bu senede bizleri güldürürsünüz başarılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Taraftara laf yetiştirecegine işine baksın .parasının keyfini çıkarıyorsa eleştiriyede katlanacak.sadık da benzer bir tepkiyi ilk yarı gösterdi nerden geldiği ni unutma bugün varsınız yarın yok ..
    0
    0
    Yanıtla
  • ARY (5 yıl önce)
    Bence YMS de bazı futbolcular galibiyet,mağlubiyet çok ilgilenmiyor, mesuliyetli davranmıyorlar. Erol hoca bunları tespit edip önlem almalı.Pas hataları,top kayıpları çok fazla... Kendi saha ve seyircisi önünde bile... Taraftarın tepkisine katılıyorum,haklılar. Her futbolcu samimi oynayıp görevini en iyi şekilde yapmalı,Malatya şehrinin emeği, enerjisi ,desteği büyük saygıyı hak ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    bu adam 11 maçtır gol atamıyor taraftar olarak tepki gösterince sitem ediyor artis
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (5 yıl önce)
    birtane golcü alamadılar yazık taraftara mağlubiyete bir sözümüz yok olacak ama forvet yok geçen yıl aynı sıkıntılar vardı ama devam ediyor inşallah düzelir
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (5 yıl önce)
    sahanın yıldızı butalb futboldn anlayanda konuşuyoranlamayanda sahanın her bölgesinde adem ne aptı birde hca yanlış oynatıyor şabek yeri değil sağda olmalı perayra eslenmiyor buranın orda ne işi var bu açta hoamız iyi değildi küfreden taraftaları kııyorum gelmsinler maça gögtepeyi örnek alın
    0
    0
    Yanıtla
  • sen hangi maça izledin kardeş kim yıldızıydı sahanın ayağına gelen çoğu topu ya ezdi ya geri pas yaptı
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Karaca (5 yıl önce)
    Arif Karaca - Almanya - Krefeld - Gurbette gurur duydumuz bir Yeni Malatyaspor vardı . Kendi evinde seyircisi önünde Konya ya 1-0 yenilmesi beni ve malatyaya gönül verenleri üzdü ... Lütfen Dünyanın her yerinde Malatya sevdalısı var lütfen güzel oynayın üzmeyin bizi .... Bizler hep seviyoruz sizleri ?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Dinlendirin kendine gelene kadar Mac basina aldigi paralari alamayinca belki kendine gelir gelmezse sezon ortasi gider. Seleznov bize khalid den daha yararli olurdu Halen daha dünya sampiyonasinda saniyor kendini yerli oyuncularimiza Biraz daha fazla deger verelim.chabeke solda yapamiyor bugra en iyi cözüm.pereira kötü ise Chabeka bir alternetiv olabilir.seth iyi kesilmesi mantiksiz olur.7 puan aldik diye havalarda bizim takim lig uzun unutulmamali .kazanilan fenerbahce macinin bir anlami kalmamistir.fakat bir yenilgide dünyanin sonu degil haftaya 3 puan ve seyirci ile barisilir.Khalid bir an önce kendine gelmeli.hic bir futbolcu klübden üstün degildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cok doğru.erol hoca parreira ve chebakla başlaması hataydı.ikiside kötü.orta sahada ahmet olmalıydı
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Ayıptır ayıp . Daha 4. Maç 30 maç kalmış takım alsa lider. Yav bu nasıl bir anlayışı birbirini gaza getirip takımı düşürmek.. ya bir düşünün ne yapmaya çalışıyorsunuz şampiyonu olmalı takım.Allahtan korkun böyle taraftar maça gelmesin kardeşim. En zor zamanında bu takımı destekledim bizler.ligde durumu belli varsın kendi atmasını başkası atsın.takım iyi gitsin yav kör zihniyet ten kurtulun ayıp.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bautaib,Chaebek ve Adem mutlaka bir süreliğinede olsa yedeğe çekilmeli.Ben nasıl olsa ilk onbirin oyuncusuyum deyip yeterli performans göstermiyorlar.Dünkü maçta gözlerimiz hep Azubuike yi aradı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (5 yıl önce)
    Boutaib daha ne yapsın adam her yerde oynadı tüm uava toplarını indirdi futbol bu olmayınca baZen olmuyor takımın en ıyılerınden bırıydı takım bızım takımımız yuhlamak dısarı dıye bagırmak yakısmadı yenecegız yenılecegız yenılgıyı kabul edıp takımı alkıslamak lazımdı daha önumuzde 30 mac var takımımız gercekten ıyı hocamız ıyı eksıklerımız var bireysel hatalar yapılabılır ana takımı yuhlamak küfretmek hoş değil arkamda daha cocuk yahu 18 yasında bile değildır agza alınmayacak küfürler oraya cocuguyla esıyle kızıyla gelenler var yapmayın etmeyın küfredeceksenız gelmeyin kardesim gelmeyeyın senin ettiğin o agır küfürleri benım cocugum duymak sorunda değil kendınden utanmıyorsan o maça gelen bayanlardan utan o bayan senınde annen ablan olabilir birazcık enpatı.son olarak daha ilk mactan futbolcu huylamak hiç doğru değildi Malatya takımına sahip cık bu gunlerı yıllarca bekledık bu takım fenerbahceyı yendı galatasarayi yendı inanın takıma yenılırsekde alkıslamayı bılelım kabul edelım hazmedelım.saygılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş dediklerin doğru. Malesef bizim tataftar 3.lig taraftarı. Bunlara galatasaray fener beşiktaş fazla bunlara batman mardin adıyaman elazığ v.b yakışır
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    TARAFTAR böyle olmaz. Maçın en çalışkan adamına bunlar yapılmaz.
    0
    0
    Yanıtla