SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Sözleri "Onu Çok Seviyorum" Oldu

0
Güncellendi - 2018-05-15 00:45:44
Son Sözleri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da arkadaşlarıyla birlikte balık tutmaya giden 23 yaşındaki genç açığa doğru yüzmek isterken boğuldu. Nişanlı gencin, son sözlerinin  "Nişanlıma söyleyin ben onu çok seviyorum" olduğu öğrenildi.

  Konya’da dekorasyon işiyle uğraşan ve iznini geçirmek için memleketi Malatya’da bulunan Murat Güneş, Karakaya Baraj Gölü Ağılyazı mevkiine arkadaşlarıyla balık tutmaya gitti. Nişanlı olduğu kaydedilen Güneş, açığa doğru yüzmek isterken bir anda çırpınmaya başladı. Arkadaşları Güneş’i kurtarmak istedi ancak başarılı olamadı. Güneş’in boğulduğu esnada arkadaşlarına "Nişanlıma söyleyin ben onu çok seviyorum" dediği öğrenildi.

  Güneş, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sualtı Kurtarma Ekibi tarafından baraj gölünden çıkarıldı.

Sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen hayata döndürülemeyen gencin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Grup Başkanlığı’na kaldırıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • davut (5 yıl önce)
    Üzüldüm be kardeşim ölen Allah rahmet eylesin kalanlarına ve nişanlısına da sabır ihsan eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Bu soğukta yüzmek olurmu üzüldüm Allah rahmet eylesin Ailesine sabır versin .
    0
    0
    Yanıtla