SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son Yıllarda Seyrettiğim En Güzel Maçtı"

0
Güncellendi - 2019-12-04 19:14:29
A- A+ PAYLAŞ

Gazeteci ve Futbol Yorumcusu, Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç, A Spor'da yayınlanan 90'A programında, geçtiğimiz hafta Cuma akşamı Ankara'da oynanan ve 3-3 sonuçlanan Gençlerbirliği- BtcTurk Yeni Malatyaspor maçı için "Son yıllarda seyrettiğim en güzel maçtı" dedikten sonra, bu maça basında yeterli ilginin gösterilmemesine tepki gösterdi.

Uluç, Serkan Korkmaz'ın moderatörlüğünde Kemal Belgin ve Güven Taner'le birlikte katıldığı programda, "Haftanın Olayı" olarak, Süper Ligde oynanan Gençlerbirliği- BtcTurk Yeni Malatyaspor maçını da gündeme getirdi. Uluç, önce Yeni Malatyaspor'un, daha sonra Gençlerbirliği'nin, bitime kısa süre kala tekrar Yeni Malatyaspor'un öne geçtiği, Gençlerbirliği'nin uzatma dakikalarında attığı golle 3-3'lük beraberliği sağladığı maçı soluksuz izlediğini, ancak tekrarının yayınlanması gerektiğini ifade ettiği bu maça ne televizyonların ne de yazılı basının ilgi göstermediğini belirtti.

Böyle bir maçın büyüklerden biriyle oynanması halinde gazetelerin 2 sayfalık ek yapacaklarını ifade eden Uluç, spor medyasına yönelik eleştirilerini bir kez de bu maç üzerinden tekrarladı. Programın diğer yorumcuları da Uluç'a katıldılar.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • kılınç (4 yıl önce)
    Heyecanlı,çekişmeli bir maçtı.Seyredenler büyük zevk aldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Geçen yıl Adem'e söylediklerinden, oynanan oyuna söylediklerinden dolayı tepki göstermiştik ama özellikle Adem'e az bile söylemişti. O zaman da Adem hakkı da ki söylediklerine katılıyordum, şimdi de katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • hidayet (4 yıl önce)
    Hıncal Uluç un yorumlarını niye yayımlarsınız anlamadım?
    0
    0
    Yanıtla