SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Kömürhan Köprüsünü Tamamlayacağız"

0
Güncellendi - 2020-12-11 03:14:37
A- A+ PAYLAŞ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, karayolunda son 18 yılda yaptığımız 28 bin kilometre bölünmüş yolla taşıt trafiğinin yüzde 179 artmasına rağmen trafik kazalarında yüzde 80’e varan azalmalar olduğunu belirtti.

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AKP  İl Başkanlığı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Son 18 yılda 28 bin kilometre bölünmüş karayoluyla can kayıplarının önüne geçildiğini söyleyen Bakan Karaismailoğlu, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak ülkemiz olarak 3 binin üzerindeki şantiyemizle 400 bine yakın çalışanımızla birlikte memleketimize katkıda bulunmak için büyük bir özveriyle çalışmamız var. Özellikle kara yolunda son 18 yılda yaptığımız 28 bin kilometre bölünmüş yolla taşıt trafiğinin yüzde 179 artmasına rağmen trafik kazalarında yüzde 80’e varan azalmalar oldu. Yani yaptığımız yatırımlarla binlerce can kurtardık. Cumartesi günü Akhisar çevreyolunu hizmete alacağız. Daha sonraki hafta Malatya Kömürhan Köprüsü’nü daha sonraki hafta sonu Kuzey Marmara Otoyolu’nun son kesimini hizmete alarak 400 kilometrelik Kuzey Marmara Otoyolu’nu tamamlamış olacağız. Ankara-Niğde otoyolunun da eksik kalan ikinci kısmını tamamladık. Onu da önümüzdeki hafta açılışını yaparak hizmete alacağız” diye konuştu.

Eskişehir, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız